Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 2024

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2024, 16:51 / Actualizat: 2 mai 2024, 22:24

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai

Captura AntenaSport Update

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 1 mai 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce mesaj transmis Dan Şucu, după ultima înfrângere suferită de Rapid. Acţionarul giuleştenilor a anunţat că până la finalul sezonului, Bogdan Lobonţ va rămâne pe banca giuleştenilor.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 1 mai 2024

1. România – Ungaria 2-1

România a obţinut o victorie uriaşă împotriva Ungariei, pe AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A. Tricolorii s-au impus cu 2-1 şi au şanse uriaşe să îşi îndeplinească obiectivul, rămânerea în Grupa A.

2. Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid

Reclamă
Reclamă 4

Dan Şucu a rupt tăcerea, după ultima înfrângere suferită de Rapid. Acţionarul giuleştenilor a anunţat că va lua măsuri şi că în scurt timp, va găsi un nou antrenor: „Manageri băieţi buni nu există”, a transmis Şucu.

3. Drăguş, aproape de transfer

De pe AS.ro afli ultimele detalii despre transferul lui Denis Drăguş. Standard a acceptat oferta primită în schimbul românului, care e la un pas să semneze cu Trabzonspor.

Reclamă

4. Nadal, „ultimul dans” la Madrid

Rafael Nadal şi-a luat adio de la publicul din Madrid, după ce a fost eliminat în optimile turneului. Campionul iberic a fost ovaţionat de fani şi l-a menţionat şi pe Ion Ţiriac, în discursul de rămas-bun.

5. Red Bull îşi pierde „creierul”

Red Bull a anunţat oficial despărţirea de Adrian Newey. Cel mai de succes inginer şef din Formula 1 e gata să semneze cu Ferrari, unde va face echipă cu Lewis Hamilton, din 2025.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:11

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

12:01

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta”

11:28

„Ce sfat îi dați lui Edi Iordănescu?” Mircea Lucescu a oferit imediat un răspuns! Mesaj clar despre viitorul selecționerului

11:20

LIVE VIDEOCursa principală din Formula 2 de la Silverstone e ACUM, în AntenaPLAY! Isack Hadjar, în pole-position

10:57

„E vorba de respect!” Ce detaliu a remarcat Bănel Nicoliță despre Gigi Becali! Dezvăluiri rare despre patronul de la FCB

10:56

Vicenzo Montella, după eliminarea Turciei de la EURO 2024: „Jucătorii nu trebuie să aibă niciun regret”

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și