Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 2024

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2024, 16:51 / Actualizat: 2 mai 2024, 22:24

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai

Captura AntenaSport Update

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 1 mai 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce mesaj transmis Dan Şucu, după ultima înfrângere suferită de Rapid. Acţionarul giuleştenilor a anunţat că până la finalul sezonului, Bogdan Lobonţ va rămâne pe banca giuleştenilor.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 1 mai 2024

1. România – Ungaria 2-1

România a obţinut o victorie uriaşă împotriva Ungariei, pe AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A. Tricolorii s-au impus cu 2-1 şi au şanse uriaşe să îşi îndeplinească obiectivul, rămânerea în Grupa A.

2. Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid

Reclamă
Reclamă 4

Dan Şucu a rupt tăcerea, după ultima înfrângere suferită de Rapid. Acţionarul giuleştenilor a anunţat că va lua măsuri şi că în scurt timp, va găsi un nou antrenor: „Manageri băieţi buni nu există”, a transmis Şucu.

3. Drăguş, aproape de transfer

De pe AS.ro afli ultimele detalii despre transferul lui Denis Drăguş. Standard a acceptat oferta primită în schimbul românului, care e la un pas să semneze cu Trabzonspor.

Reclamă

4. Nadal, „ultimul dans” la Madrid

Rafael Nadal şi-a luat adio de la publicul din Madrid, după ce a fost eliminat în optimile turneului. Campionul iberic a fost ovaţionat de fani şi l-a menţionat şi pe Ion Ţiriac, în discursul de rămas-bun.

5. Red Bull îşi pierde „creierul”

Red Bull a anunţat oficial despărţirea de Adrian Newey. Cel mai de succes inginer şef din Formula 1 e gata să semneze cu Ferrari, unde va face echipă cu Lewis Hamilton, din 2025.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:16

Dumitru Dragomir s-a convins, după parcursul României de la EURO 2024: „Putem câştiga Cupa Mondială!”

17:01

Decizia finală în privinţa viitorului lui Andrei Raţiu! Fundaşul naţionalei, dorit în Premier League după EURO 2024

16:37

Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce nu a arbitrat niciun meci în optimile EURO 2024! Anunţul făcut de UEFA

16:35

Ladislau Boloni s-a despărţit de FC Metz! Ce a spus despre şansele de a deveni selecţionerul României: „Discut cu cei de la FRF!”

16:23

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 iulie

16:02

„Vă gândiţi să reveniţi la naţionala României?” Reacţia lui Victor Piţurcă despre înlocuirea lui Edi Iordănescu: „Sunt interese!”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și