Închide meniul
VIDEO

„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 22:03

Reclamă
„Made in Romania, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă

"Made in Romania", varianta Parma!

Dennis Man și Valentin Mihăilă / Profimedia

„Made in Romania”, varianta Parma! Maneaua care a devenit virală pe toată planeta a fost folosită de oficialii echipei lui Man și Mihăilă, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a promovat în Serie A și este campioana actualului sezon de Serie B, care e LIVE în AntenaPLAY.

„Made in Romania”, varianta Parma!

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, jucătorii de la Parma pot fi văzuți în timp ce sărbătoreau, pe teren, promovarea în Serie A. Pe imagini aceștia pot fi văzuți în timp ce cântă celebra melodie: „Made in Romania”.

Printre jucătorii din postarea respectivă se numără și Dennis Man și Valentin Mihăilă, care au contribuit decisiv la succesul trupei lui Fabbio Pecchia, din actualul sezon de Serie B.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Parma Calcio 1913 (@parmacalcio1913)

Reclamă
Reclamă 4

Parma mai are de jucat un singur meci în actualul sezon de Serie B. Este vorba despre partida cu Reggiana, de pe data de 10 mai. Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A

Valentin Mihăilă a făcut un anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A. Românul nu s-a ferit de cuvinte și și-a exprimat, în mod public, dorința.

Parma este campioana acestui sezon de Serie B, care s-a văzut LIVE în AntenaPLAY. Echipa lui Man și Mihăilă a făcut spectacol și și-a asigurat promovarea în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Mihăilă a dezvăluit că își dorește să joace și în sezonul viitor la Parma, având în vedere faptul că echipa antrenată de Fabio Pecchia a promovat în Serie A.

„Toți băieții au jucat bine în acest sezon. Încă de la început mi-am dorit să joc în Serie A cu această echipă. În startul stagiunii nu am jucat mult, însă m-am antrenat din greu, am avut mentalitate corectă și am fost răsplătit.

Viitorul? Mă văd aici. Consider că Parma este echipa de care am nevoie și la care pot da mai mult. Fanii sunt alături de noi la toate meciurile, cei din club și din staff sunt minunați, am niște colegi foarte buni. Îmi doresc să rămân la Parma”, a spus Valentin Mihăilă, citat de parmalive.com.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
13:42

Iga Swiatek şi-a demolat adversara în optimile de la Roland Garros în 40 de minute! Statistică fabuloasă a numărului 1 WTA

13:39

FotoCât de frumoasă este și cu ce se ocupă iubita lui Andrei Pandele. Alexandra face senzație, la plajă, în Grecia

13:00

VIDEOOlimpiu Moruţan şi-a vizitat colegii de la echipa naţională, înainte de EURO 2024! Imagini superbe din cantonamentul României

12:51

Neil Lennon continuă „curățenia” la Rapid! Încă jucător este OUT: „Contractul a fost încheiat”

12:24

Postarea care îl va scoate din sărite pe Florin Talpan! Cum arată lista câştigătoarelor Champions League publicată de UEFA

12:12

„Bă, gata, să se retragă trofeul!” Mihai Stoica, propunere neașteptată după ce Real Madrid a câștigat finala Champions League

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și