Închide meniul

Iga Swiatek şi Jannik Sinner, victorii fără emoţii în primul tur de la Roland Garros! Liderul WTA, succes în doar 61 de minute

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2024, 17:42

Reclamă
Iga Swiatek şi Jannik Sinner, victorii fără emoţii în primul tur de la Roland Garros! Liderul WTA, succes în doar 61 de minute

Iga Swiatek şi Jannik Sinner, victorii fără emoţii în primul tur de la Roland Garros

Iga Swiatek, în timpul unui meci/ Profimedia

Iga Swiatek şi Jannik Sinner au obţinut victorii fără emoţii în primul tur de la Roland Garros. Liderul WTA a învins-o pe Leolia Jeanjean, favorita publicului, în doar 61 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, Jannik Sinner, campionul de la Australian Open, s-a impus în trei seturi în duelul cu Christoper Eubanks.

Iga Swiatek şi Jannik Sinner, victorii fără emoţii în primul tur de la Roland Garros

Iga Swiatek, liderul WTA, principala favorită, a trecut lejer, 6-1, 6-2, de franţuzoaica Leolia Jeanjean (148 WTA), jucătoare venită din calificări.

Swiatek, deţinătoarea trofeului, s-a impus după doar o oră şi şase minute de joc, iar în turul următor o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka (134 WTA).

Rezultate de luni de pe tabloul feminin:

Reclamă
Reclamă

Jannik Sinner, de cealaltă parte, l-a învins pe americanul Christopher Eubanks, locul 46 ATP, cu 6-3, 6-3, 6-4.

„Sunt bucuros că am revenit pe un teren după accidentare, aici este un turneu special pentru mine, fiindcă e prima oară când am atins sferturile de finală ale unui turneu de Mare Şlem”, a spus italianul, în vârstă de 22 ani, citat de AFP.

Sinner nu a părut să acuze dureri la revenirea sa în competiţie după aproape o lună. El a declarat forfait în sferturi de finală la turneul ATP Masters 1.000 de la Madrid în faţa canadianului Felix Auger-Aliassime.

Reclamă

Accidentat la Madrid, italianul a fost nevoit să renunţe la turneul Masters 1.000 de la Roma pentru a urma un tratament cu gândul la Roland Garros. Următorul său adversar va fi veteranul francez Richard Gasquet (124 ATP), cu cincisprezece ani mai vârstnic ca el, învingător duminică în faţa croatului Borna Coric.

Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în turul doi de la Roland Garros

Carlos Alcaraz a obţinut o calificare fără emoţii în turul doi de la Roland Garros. De cealaltă parte, Naomi Osaka a obţinut un succes în trei seturi în duelul din turul inaugural al Grand Slam-ului de la Paris.

Carlos Alcaraz, semifinalistul ediţiei trecute, care a venit la Paris cu probleme fizice, s-a impus după 1h 51 min. în faţa unui jucător care nu a învins niciodată un adversar de top 10.

Alcaraz va juca în turul secund cu învingătorul partidei dintre germanul Jack Draper (39 ATP) şi olandezul Jesper de Jong, venit din calificări.

Naomi Osaka, fost lider mondial şi cvadruplă campioană de Grand Slam, s-a calificat cu dificultate în turul secund de la Roland Garros 2024, după ce a învins-o în runda inaugurală, cu 6-1, 4-6, 7-5, pe italianca Lucia Bronzetti (48 WTA).

Japoneza în vârstă de 26 de ani, care a avut nevoie de peste două ore pentru a trece de adversara sa, pe care a condus cu 4-0 în setul trei înainte ca Bronzetti să egaleze, ar putea să o întâlnească în runda următoare pe poloneza Iga Swiatek, liderul mondial, dacă aceasta va trece de franşuzoaica Leolia Jeajean, provenită din calificări.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și