Închide meniul

Iga Swiatek şi Jannik Sinner, victorii fără emoţii în primul tur de la Roland Garros! Liderul WTA, succes în doar 61 de minute

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2024, 17:42

Reclamă
Iga Swiatek şi Jannik Sinner, victorii fără emoţii în primul tur de la Roland Garros! Liderul WTA, succes în doar 61 de minute

Iga Swiatek şi Jannik Sinner, victorii fără emoţii în primul tur de la Roland Garros

Iga Swiatek, în timpul unui meci/ Profimedia

Iga Swiatek şi Jannik Sinner au obţinut victorii fără emoţii în primul tur de la Roland Garros. Liderul WTA a învins-o pe Leolia Jeanjean, favorita publicului, în doar 61 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, Jannik Sinner, campionul de la Australian Open, s-a impus în trei seturi în duelul cu Christoper Eubanks.

Iga Swiatek şi Jannik Sinner, victorii fără emoţii în primul tur de la Roland Garros

Iga Swiatek, liderul WTA, principala favorită, a trecut lejer, 6-1, 6-2, de franţuzoaica Leolia Jeanjean (148 WTA), jucătoare venită din calificări.

Swiatek, deţinătoarea trofeului, s-a impus după doar o oră şi şase minute de joc, iar în turul următor o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka (134 WTA).

Rezultate de luni de pe tabloul feminin:

Reclamă
Reclamă

Jannik Sinner, de cealaltă parte, l-a învins pe americanul Christopher Eubanks, locul 46 ATP, cu 6-3, 6-3, 6-4.

„Sunt bucuros că am revenit pe un teren după accidentare, aici este un turneu special pentru mine, fiindcă e prima oară când am atins sferturile de finală ale unui turneu de Mare Şlem”, a spus italianul, în vârstă de 22 ani, citat de AFP.

Sinner nu a părut să acuze dureri la revenirea sa în competiţie după aproape o lună. El a declarat forfait în sferturi de finală la turneul ATP Masters 1.000 de la Madrid în faţa canadianului Felix Auger-Aliassime.

Reclamă

Accidentat la Madrid, italianul a fost nevoit să renunţe la turneul Masters 1.000 de la Roma pentru a urma un tratament cu gândul la Roland Garros. Următorul său adversar va fi veteranul francez Richard Gasquet (124 ATP), cu cincisprezece ani mai vârstnic ca el, învingător duminică în faţa croatului Borna Coric.

Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în turul doi de la Roland Garros

Carlos Alcaraz a obţinut o calificare fără emoţii în turul doi de la Roland Garros. De cealaltă parte, Naomi Osaka a obţinut un succes în trei seturi în duelul din turul inaugural al Grand Slam-ului de la Paris.

Carlos Alcaraz, semifinalistul ediţiei trecute, care a venit la Paris cu probleme fizice, s-a impus după 1h 51 min. în faţa unui jucător care nu a învins niciodată un adversar de top 10.

Alcaraz va juca în turul secund cu învingătorul partidei dintre germanul Jack Draper (39 ATP) şi olandezul Jesper de Jong, venit din calificări.

Naomi Osaka, fost lider mondial şi cvadruplă campioană de Grand Slam, s-a calificat cu dificultate în turul secund de la Roland Garros 2024, după ce a învins-o în runda inaugurală, cu 6-1, 4-6, 7-5, pe italianca Lucia Bronzetti (48 WTA).

Japoneza în vârstă de 26 de ani, care a avut nevoie de peste două ore pentru a trece de adversara sa, pe care a condus cu 4-0 în setul trei înainte ca Bronzetti să egaleze, ar putea să o întâlnească în runda următoare pe poloneza Iga Swiatek, liderul mondial, dacă aceasta va trece de franşuzoaica Leolia Jeajean, provenită din calificări.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și