Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 iunie

Dan Roșu Publicat: 20 iunie 2024, 16:13

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 20 iunie

Camelia Bălţoi îţi prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 20 iunie de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

1. Timp uriaş pentru Popovici

David Popovici a condus ştafeta României către finala la 4×100 metri de la Europenele transmise live pe AntenaPLAY. Popovici a obţinut un timp uriaş, 46:66 secunde.

2. Coman n-are semnal

Florinel Coman a transmis un mesaj categoric, despre plecarea de la FCSB, înaintea meciului României cu Belgia. „Semnal la telefon nu am aici”, a spus cel poreclit Mbappe, la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă

3. Serbia ameninţă cu retragerea

De pe as.ro, afli motivul pentru care Serbia a fost aproape să se retragă de la EURO 2024, dar şi ce s-ar fi întâmplat în cazul în care sârbii chiar ar fi luat drastica decizie.

4. I-au stabilit preţul lui Man

Reclamă

Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man. Cruciaţii speră se obţină 18 milioane de euro pentru Man, după evoluţia spectaculoasă de la EURO 2024.

5. Avem arbitru de top

România – Belgia va fi condusă de un arbitru de top. Polonezul Marciniak va fi la centru la meciul crucial pentru tricolori. Marciniak este cel care a arbitrat finala Mondialului din 2022, câştigată de Argentina.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și