Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 iunie

Dan Roșu Publicat: 20 iunie 2024, 16:13

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 20 iunie

Camelia Bălţoi îţi prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 20 iunie de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

1. Timp uriaş pentru Popovici

David Popovici a condus ştafeta României către finala la 4×100 metri de la Europenele transmise live pe AntenaPLAY. Popovici a obţinut un timp uriaş, 46:66 secunde.

2. Coman n-are semnal

Florinel Coman a transmis un mesaj categoric, despre plecarea de la FCSB, înaintea meciului României cu Belgia. „Semnal la telefon nu am aici”, a spus cel poreclit Mbappe, la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă

3. Serbia ameninţă cu retragerea

De pe as.ro, afli motivul pentru care Serbia a fost aproape să se retragă de la EURO 2024, dar şi ce s-ar fi întâmplat în cazul în care sârbii chiar ar fi luat drastica decizie.

4. I-au stabilit preţul lui Man

Reclamă

Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man. Cruciaţii speră se obţină 18 milioane de euro pentru Man, după evoluţia spectaculoasă de la EURO 2024.

5. Avem arbitru de top

România – Belgia va fi condusă de un arbitru de top. Polonezul Marciniak va fi la centru la meciul crucial pentru tricolori. Marciniak este cel care a arbitrat finala Mondialului din 2022, câştigată de Argentina.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:21

Ce se întâmplă cu Denis Drăguş după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea la Rapid! Decizia luată de antrenorul lui Trabzonspor

17:50

Reacţia oficială a Farului după ce s-a scris că Gică Hagi şi Gică Popescu s-au certat şi sunt aproape de ruptura definitivă!

17:43

Dan Petrescu a avut dreptate când l-a scos pe Louis Munteanu de pe teren! Cât de gravă e accidentarea atacantului: „A avut noroc”

17:29

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 octombrie

16:56

Real Madrid – Borussia Dortmund LIVE TEXT (22:00), reeditarea finalei Champions League! Istvan Kovacs va conduce partida

16:55

VIDEOEsteghlal – Al Nassr şi Al Gharafa – Al Wasl LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:00). „Ploaie” de goluri în primele partide ale zilei

1 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 2 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 3 Gigi Becali a anunţat care e super-jucătorul care poate ajunge la FCSB: „Dau 1.5 milioane de euro pe el. E fotbalist” 4 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite 5 VIDEOLando Norris insistă că nu trebuia penalizat în duelul cu Max Verstappen din MP al Statelor Unite: „Încă mai cred că am dreptate” 6 VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-5 a fost în AntenaPLAY. Neymar a revenit pe teren, după un an de absenţă, într-un meci „nebun”, cu 9 goluri!
Citește și