Închide meniul

Andy Murray ratează turneul de la Wimbledon după ce s-a operat la spate! Oficialii ATP au făcut anunțul

Alex Ioniță Publicat: 23 iunie 2024, 16:54

Reclamă
Andy Murray ratează turneul de la Wimbledon după ce s-a operat la spate! Oficialii ATP au făcut anunțul

Andy Murray ratează turneul de la Wimbledon după ce s-a operat la spate!

Andy Murray / Getty Images

Andy Murray ratează turneul de la Wimbledon după ce s-a operat la spate! Dublul campion de la All England Club nu se va recupera la timp, pentru a participa la marea competiție, a anunțat, duminică, ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„După o operaţie pentru un chist la coloană, Andy Murray este din păcate indisponibil pentru Wimbledon”, a anunţat ATP pe platforma de socializare X. „Odihneşte-te şi recuperează-te, Andy, ne va fi dor să te vedem acolo”.

Andy Murray ratează turneul de la Wimbledon după ce s-a operat la spate!

După o victorie în faţa lui Alexei Popyrin la Queen’s Club Championships, Murray s-a retras din cauza accidentării, la meciul din din turul al doilea, cu Jordan Thompson, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Problema a fost agravată de participarea lui Murray la Roland Garros şi îl lasă pe fostul număr unu mondial în afara turneului de la Wimbledon, unde a câştigat două dintre cele trei titluri de Grand Slam ale sale.

Murray, în vârstă de 37 de ani, a dat un nou suflu carierei sale după ce a fost operat la şold în 2019, dar a avut dificultăţi în a ajunge în ultimele etape ale turneelor de top şi recent a trebuit să se confrunte cu o accidentare la gleznă suferită la Miami Open în martie.

Reclamă
Reclamă

Turneul de la Wimbledon se desfăşoară în perioada 1-14 iulie, iar competiţia de tenis de la Jocurile Olimpice va începe la 27 iulie.

Simona Halep nu este pe lista jucătoarelor care au primit wild card la Wimbledon 2024

Simona Halep a primit o nouă lovitură şi nu este pe lista jucătoarelor care au primit wild card la Wimbledon 2024. Românca în vârstă de 32 de ani a primit o veste grea. Singura ei speranţă se leagă de ultimul loc rămas vacant. „Simo” este în prezent pe locul 1130 WTA.

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat, miercuri, lista iniţială a sportivilor care beneficiază de wild card la ediţia din acest an. Pe lista pentru simplu feminin se află, între altele, Emma Răducanu, însă nu este şi Simona Halep, care a câştigat competiţia în 2019.

Reclamă

Au primit wild card pentru tabloul principal de simplu feminin britanicele Francesca Jones, Yuriko Lily Miyazaki, Emma Răducanu şi Heather Watson, germanca Angelique Kerber şi japoneza Naomi Osaka şi daneza Caroline Wozniacki. Mai urmează să fie anunţat ultimul wild card, specifică news.ro.

Wozniacki, Miyazaki, Watson şi Răducanu au fost scoase de pe lista calificărilor după ce au primit wild card-uri pe tabloul principal. Având în vedere şi retragerile lui Jodie Burrage şi Mirjam Bjorklund de la publicarea listei iniţiale de intrare în calificări, primele şase rezerve au intrat acum în calificări: Harmony Tan, Anastasiia Sobolieva, Vitalia Diatchenko, Despina Papamichail, Lina Gjorcheska şi Amanda Anisimova.

La simplu masculin, au primit invitaţii pentru tabloul principal britanicii Liam Broady, Jan Choinski, Jacob Fearnley, Arthur Fery, Billy Harris, Paul Jubb şi Henry Searle. Şi aici mai trebuie anunţat un wild card.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și