Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 iulie 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iulie 2024, 16:52 / Actualizat: 10 iulie 2024, 15:14

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 iulie

Captura Antena Sport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 9 iulie  2024 de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce schimbare a anunţat Gigi Becali în prima echipă la FCSB, dar şi ce a spus Răzvan Lucescu despre Ianis Hagi.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update – 9 iulie 2024

1. MUTAREA LUI GIGI

Gigi Becali a anunţat o schimbare majoră la FCSB, înaintea debutului în preliminariile Ligii Campionilor. „Să nu se supere Lixandru, dar Baba Alhassan i-a luat faţa”, a anunţat patronul campioanei.

2. COMAN A PLECAT DE LA FCSB

Reclamă
Reclamă

Florin Coman a fost prezentat oficial de Al Gharafa, echipă ce va lupta să intre în grupele Ligii Campionilor Asiei. Competiţia se vede live pe AntenaPLAY.

3. VERDICTUL LUI RĂZVAN

Tot pe AS.ro vezi ce a spus Răzvan Lucescu despre Ianis Hagi, în momentul în care a fost întrebat dacă fiul „Regelui” e unul din liderii naţionalei României.

Reclamă

4. LENNON S-A ADAPTAT

Neil Lennon s-a adaptat deja la viaţa din România. „Iubesc Bucureştiul, sunt îndrăgostit de oraş. Restaurantele sunt grozave„, a spus nord-irlandezul.

5. UN NOU TRANSFER ÎN FORMULA 1

Aston Martin a anunţat aducerea din 2025 a lui Enrico Cardile, unul dintre şefii de la Ferrari. Marele Premiu al Ungariei va fie între 19 şi 21 iulie, live pe AntenaPLAY. Marea cursă va fi în direct pe Antena 1.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47 6 oct.

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40 6 oct.

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32 6 oct.

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25 6 oct.

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și