Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 iulie 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iulie 2024, 16:52 / Actualizat: 10 iulie 2024, 15:14

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 iulie

Captura Antena Sport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 9 iulie  2024 de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce schimbare a anunţat Gigi Becali în prima echipă la FCSB, dar şi ce a spus Răzvan Lucescu despre Ianis Hagi.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update – 9 iulie 2024

1. MUTAREA LUI GIGI

Gigi Becali a anunţat o schimbare majoră la FCSB, înaintea debutului în preliminariile Ligii Campionilor. „Să nu se supere Lixandru, dar Baba Alhassan i-a luat faţa”, a anunţat patronul campioanei.

2. COMAN A PLECAT DE LA FCSB

Reclamă
Reclamă

Florin Coman a fost prezentat oficial de Al Gharafa, echipă ce va lupta să intre în grupele Ligii Campionilor Asiei. Competiţia se vede live pe AntenaPLAY.

3. VERDICTUL LUI RĂZVAN

Tot pe AS.ro vezi ce a spus Răzvan Lucescu despre Ianis Hagi, în momentul în care a fost întrebat dacă fiul „Regelui” e unul din liderii naţionalei României.

Reclamă

4. LENNON S-A ADAPTAT

Neil Lennon s-a adaptat deja la viaţa din România. „Iubesc Bucureştiul, sunt îndrăgostit de oraş. Restaurantele sunt grozave„, a spus nord-irlandezul.

5. UN NOU TRANSFER ÎN FORMULA 1

Aston Martin a anunţat aducerea din 2025 a lui Enrico Cardile, unul dintre şefii de la Ferrari. Marele Premiu al Ungariei va fie între 19 şi 21 iulie, live pe AntenaPLAY. Marea cursă va fi în direct pe Antena 1.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și