Închide meniul

Lorenzo Musetti l-a învins pe Taylor Fritz și e în semifinale la Wimbledon! Urmează un duel „de foc” cu Novak Djokovic

Alex Ioniță Publicat: 10 iulie 2024, 23:32

Reclamă
Lorenzo Musetti l-a învins pe Taylor Fritz și e în semifinale la Wimbledon! Urmează un duel „de foc cu Novak Djokovic

Lorenzo Musetti l-a învins pe Taylor Fritz și e în semifinale la Wimbledon!

Profimedia

Lorenzo Musetti l-a învins pe Taylor Fritz și e în semifinale la Wimbledon! Jucătorul italian a avut o prestație excelentă și s-a impus în fața lui Fritz cu scorul de 3-6, 7-6(5), 6-2, 3-6. 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În faza următoare, italianul îl va înfrunta pe Novak Djokovic.

Lorenzo Musetti l-a învins pe Taylor Fritz și e în semifinale la Wimbledon!

„Nu cred că mi-am dat seama încă ce am făcut”, a spus Musetti în interviul său de pe teren. „Vorbeam cu echipa mea despre cum să joc pe marea scenă… A fost prima dată când am avut ocazia să păşesc pe acest teren uimitor şi a fost o onoare pentru mine”, notează news.ro.

Musetti, care are în palmares două titluri ATP, s-a stăpânit foarte bine în setul decisiv, după ce Fritz obţinuse al patrulea break în al optulea game. Italianul a luat un avans de două break-uri şi a jucat unul dintre cele mai bune meciuri ale sale, înainte de a obţine un triumf de trei ore şi 27 de minute.

Privind spre confruntarea cu Djokovic, Musetti a spus: „Este o legendă peste tot, dar mai ales aici, la Wimbledon. Mă aştept la o luptă mare. Este una dintre cele mai dificile provocări. Dar eu sunt un tip ambiţios şi îmi place să fiu provocat”.

Reclamă
Reclamă 4

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele de la Wimbledon 2024 fără să joace!

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele de la Wimbledon 2024 fără să joace. De 7 ori campion la All England Club, sârbul a revenit în careul de aşi pe iarba londoneză.

De data aceasta, Nole nu a mai fost nevoit să intre pe teren. Alex De Minaur, australianul de pe locul 9 ATP, s-a retras din turneu cu câteva ore înainte de startul partidei.

Calificat în premieră în sferturile de finală de la Wimbledon, Alex De Minaur a fost nevoit să se retragă din cauza accidentării suferite chiar în timpul ultimului punct din meciul cu Arthur Fils, din optimi. Australianul s-a impus atunci cu 6-2, 6-4, 4-6, 6-3.

Reclamă

De Minaur a confirmat în cadrul unei conferinţe de presă că a luat decizia după mai multe investigaţii, atunci când s-au confirmat problemele pe care le are la şold.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și