Închide meniul
Video

Antena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 12 iulie, pe AS.ro

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2024, 17:47

Reclamă

Antena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 12 iulie, pe AS.ro

Denis Alibec, după ce a devenit campion cu Farul / AS.ro

Antena Sport Update | Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 12 iulie, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi detalii legate de transferul de senzaţie pe care îl face Gigi Becali, la FCSB. William Baeten va semna cu formaţia campioană.

Antena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 12 iulie, pe AS.ro

1. Becali a dat lovitura

Gigi Becali s-a înţeles cu Adrian Mititelu pentru transferul lui William Baeten. Patronul de la FCSB i-a dat lovitura de graţie lui Dan Petrescu, care l-a avut şi el pe listă pe belgian.

2. Anunţ surpriză despre Alibec

Reclamă
Reclamă 4

Gică Popescu a făcut un anunţ despre Denis Alibec, atacantul dorit de Gică Hagi la Farul: „E jucător sub contract”, a spus „Baciul” despre vârful naţionalei.

3. Corvinul a scris istorie

Pe AS.ro vezi cum poate obţine Corvinul dreptul de promovare în Liga 1. Trupa lui Florin Maxim a obţinut un succes istoric în preliminariile Europa League, 4-0 cu vicecampioana Ungariei.

Reclamă

4. Southgate rămâne

Englezii i-au decis viitorul lui Gareth Southgate, chiar înainte de finala EURO 2024. Oficialii Federaţiei îşi doresc ca selecţionerul să continue pe banca Angliei, chiar dacă a fost criticat de fani.

5. Di Maria, în continuare „vultur”

Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica şi va juca încă un sezon în Liga Portugal. Campionatul se vede live pe AntenaPLAY, din august.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și