Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 august

Viviana Moraru Publicat: 14 august 2024, 18:17

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 august

Darius Olaru / Profimedia Images

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 14 august, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce a declarat Gigi Becali, după ce FCSB a fost eliminată de Sparta Praga, din turul trei preliminar din Champions League.

AntenaSport Update 14 august

1. FCSB rămâne fără căpitan

Darius Olaru pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul, după eşecul cu Sparta Praga: „Îl dau pe şase milioane”, a spus patronul campioanei.

2. Promisiunea lui Şucu

Reclamă
Reclamă 4

Dan Şucu i-a promis lui Marius Şumudică că el va fi următorul antrenor de la Rapid: „Asta mi-a spus!”, a dezvăluit „Şumi”. Neil Lennon e „obligat” să câştige derby-ul cu Dinamo, pentru a rămâne în Giuleşti.

3. Lucescu s-a decis

Pe AS.ro vezi ce decizie a luat Mircea Lucescu în privinţa lui Alexandru Mitriţă. „Il Luce” pregăteşte convocările, pentru „dubla” din Liga Naţiunilor, din septembrie.

Reclamă

4. Eliminare dramatică pentru Lucescu Jr

PAOK a fost eliminată dramatic din Champions League, după ce a fost învinsă de Malmo în prelungiri. Echipa lui Răzvan Lucescu se pregăteşte acum de debutul în noul sezon. Campionatul Greciei se vede live în AntenaPLAY.

5. Ţiriac, „scut” în jurul lui Alcaraz

Ion Ţiriac l-a apărat pe Carlos Alcaraz şi i-a îndemnat pe toţi să aibă răbdare cu starul din tenis: „Să-l lăsăm în pace”, a spus miliardarul român.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:21

Fanii Stelei s-au revoltat după eliminarea roş-albaştrilor din Cupa României: „Vă bateţi joc de Steaua!”

22:15

Mihai Stoica, critici dure pentru un titular cu Sparta Praga: „E inadmisibil ce a făcut!” Gestul care l-a scos din sărite pe MM

21:52

Corvinul, cale liberă către Liga 1! Anunţul uriaş al hunedorenilor după eliminarea din cupele europene

21:27

Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna din Cupa României. Reacţia imediată a lui Marius Lăcătuş

21:23

Promisiunea pe care le-a făcut-o Viorel Moldovan fanilor giuleşteni înainte de meciul cu Dinamo: „Garantez, notaţi-vă!”

20:48

VideoFiul lui Michael Schumacher primeşte o nouă şansă în Formula 1, după ce a fost rezerva lui Hamilton! Echipa care îl doreşte

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului 6 Veste uriaşă primită de Andrea Compagno, după ce a ajuns la cifre colosale în China! Fostul atacant de la FCSB poate da lovitura
Citește și