Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 5 septembrie, pe AS.ro

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2024, 17:16

Reclamă

AntenaSport Update 5 septembrie

Adrian Şut, în tricoul FCSB-ului / Profimediaimages

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 5 septembrie, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a descătuşat pe piaţa transferurilor şi îi aduce întăriri lui Elias Charalambous. Latifundiarul din Pipera a anunţat trei transferuri la FCSB. În schimb, Adrian Şut va pleca de la campioana României.

AntenaSport Update 5 septembrie

1. Şut, drum liber spre Beşiktaş

Adrian Şut este la un pas de un transfer spectaculos la Beşiktaş. Gigi Becali a fost convins să îşi reducă pretenţiile financiare. „Le-am dat OK-ul pentru două milioane de euro!„, a reacţionat patronul FCSB-ului. Gigi s-a înţeles cu Mititelu pentru Sidibe.

2. Edi pune presiune pe tricolori

Reclamă
Reclamă

Edi Iordănescu a avut un mesaj special pentru jucătorii naţionalei înainte de Kosovo – România, meci care va fi vineri, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY. „Sunteți datori să vă inspirați din performanță pentru a construi din nou performanță!”, le-a transmis fostul selecţioner.

3. „Briliantul”, dorit în Liga 1

Pe AS.ro afli şi unde poate ajunge Adi Mutu. „Briliantul” a fost ofertat de o echipă din Liga 1. Florin Maxim, antrenorul Corvinului, este varianta de rezervă.

Reclamă

4. Sinner nu poate fi oprit

Jannik Sinner s-a calificat în semifinale la US Open. L-a învins pe Medvedev şi a reuşit o performanţă remarcabilă. Liderul ATP a ajuns cel puţin în semifinale în toate cele patru turnee de Grand Slam ale anului.

5. Fernando Alonso, apariţie de senzaţie

Fernando Alonso a primit un bolid de 4 milioane de euro: „Este o zi de neuitat!”. Dublul campion mondial îşi face încălzirea pentru Marele Premiu al Azerbaidjanului. Cursa va fi pe 15 septembrie, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:10

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Montreux

19:40

LIVE SCORERomânia U21 – Muntenegru U21 1-0. Louis Munteanu a dat lovitura! Tricolorii lui Pancu luptă pentru calificarea EURO U21 din 2025

19:29

Sonia Ivan a decedat la vârsta de 89 de ani. A câştigat medalia de bronz cu prima echipă a României de gimnastică la Olimpiadă

19:25

Rodion Cămătaru a identificat principala problemă a naţionalei României: „Trecem printr-o criză mare!”

18:59

Povestea impresionantă a lui Alexandru Bologa, campionul paralimpic la judo: „Nu m-am născut orb! Mi-am pierdut vederea la 6 ani”

18:23

Alexandru Bologa, medalie de AUR la Jocurile Paralimpice! A făcut spectacol la para-judo, categoria J1

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 UPDATEKosovo – România LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională 3 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 4 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 5 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 6 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi
Citește și