Închide meniul
Video

AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 6 septembrie, pe AS.ro

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2024, 16:14

Reclamă

AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 6 septembrie, pe AS.ro

Mircea Lucescu/ Hepta

AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 6 septembrie, sunt pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu este în faţa primului meci pe banca naţionalei. Kosovo – România e în direct în această seară, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 6 septembrie, pe AS.ro

1. Debutul lui Lucescu

Mircea Lucescu debutează pe banca naţionalei în noul mandat. „Il Luce” i-a lăsat în afara lotului pe Iulian Cristea și Alex Chipciu, pentru meciul de la Priștina. Kosovo – România e în direct vineri seară, de la 21:45, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

2. Ganea riscă închisoarea

Reclamă
Reclamă

Ionel Ganea e implicat într-un nou scandal de proporţii. „Ganezul” e acuzat că l-ar fi lovit pe un vecin. Fostul atacant al naţionalei riscă închisoarea după ce poliţiştii au deschis un dosar penal. Între timp, oamenii legii au emis un ordin de protecţie.

3. Soluţie salvatoare pentru Ianis

Tot de pe AS.ro afli cum ar putea Ianis Hagi să o părăsească pe Rangers, după ce a fost trimis la echipa a doua a scoţienilor. „Vor exista oferte„, a asigurat Giovanni Becali.

Reclamă

4. Szocs şi Samara, gata de show

Bernadette Szocs şi Eliza Samara sunt gata de spectacol la WTT Champions Macao 2024! Competiţia cu premii totale de 800.000 de dolari va fi transmisă exclusiv pe AntenaPLAY între 9 şi 16 septembrie.

5. Veste uriaşă pentru Bearman

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen la Haas, în Marele Premiu al Azerbaidjanului. Magnussen a fost suspendat pentru cursa din Baku, după un incident petrecut la Monza. Marele Premiu al Azerbaidjanului este în direct săptămâna viitoare, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:59

Povestea impresionantă a lui Alexandru Bologa, campionul paralimpic la judo: „Nu m-am născut orb! Mi-am pierdut vederea la 6 ani”

18:38

România U21 – Muntenegru U21 LIVE SCORE (19:30). Tricolorii lui Daniel Pancu luptă pentru calificarea la EURO U21 2025! Echipele

18:23

Alexandru Bologa, medalie de AUR la Jocurile Paralimpice! A făcut spectacol la para-judo, categoria J1

18:08

O nouă lovitură pentru Ianis Hagi! Decizia luată de Rangers, care îi grăbește plecarea din Scoția

17:53

Kevin De Bruyne, atac total la UEFA şi FIFA: „Banii vorbesc şi nimic altceva!”. Ce l-a înfuriat pe starul lui Manchester City

17:39

Antonio Bordușanu s-a accidentat la echipa națională U20! Lovitură pentru Dinamo! Cât va lipsi jucătorul

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 UPDATEKosovo – România LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională 3 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 4 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 5 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 6 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi
Citește și