Închide meniul

Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Al Wasl – Al Ahli începe la ora 19:00

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2024, 14:05

Reclamă
Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Al Wasl – Al Ahli începe la ora 19:00

Al Nassr - Al Rayyan LIVE VIDEO

Cristiano Ronaldo, după ce a înscris un gol pentru Al Nassr / Profimedia

Meciul Al Nassr – Al Rayyan va fi transmis în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la ora 21:00. Echipa lui Cristiano Ronaldo va juca în pe teren propriu, după ce etapa trecută a remizat pe terenul celor de la Al Shorta, formaţie din Irak, scor 1-1, fără starul portughez în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la ora 19:00 vor avea loc alte două meciuri din Liga Campionilor Asiei transmise LIVE în AntenaPLAY: Al Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Estenghlal FC.

Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Programul Ligii Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo a ratat primul meci al sezonului din Liga Campionilor Asiei dar este pregătit să evolueze în duelul de pe teren propriu al celor de la Al Nassr din etapa a doua.

Al Nassr vine după victoria din campionat contra celor de la Al Wehda, echipa românului Alex Creţu, scor 2-0. Angelo şi Cristiano Ronaldo au marcat cele două goluri. De partea cealaltă, Al Rayyan nu treaversează deloc o perioadă bună. A pierdut ultimele două dueluri din campionatul qatarez.

Al Rayyan nu a început mai bine nici sezonul din Liga Campionilor Asiei. În meciul din prima etapă a fost învinsă pe teren propriu de Al Hilal, o altă formaţie de top din Arabia Saudită, scor 1-3.

Reclamă
Reclamă

Seara din Liga Campionilor Asiei începe cu două meciuri care vor avea loc la ora 19:00. Al Wasl (Emiratele Arabe Unite) – Al Ahli (Arabia Saudită) şi Al Sadd (Qatar) – Estenghlal (Iran).

Meciurile de luni din Liga Campionilor Asiei care se văd LIVE în AntenaPLAY

ora 19:00

ora 21:00

Reclamă
  • Al Nassr – Al Rayyan

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

17:46

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova! Anunțul patronului

17:23

VIDEOBernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

17:13

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

17:02

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și