Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 octombrie 2024, 17:54

Reclamă
AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

Bucuria jucătorilor de la FCSB / Profimediaimages

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 4 octombrie, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe site-ul nostru găsiţi toate reacţiile după ce FCSB a învins-o pe PAOK, în etapa a doua din grupa principală a Europa League.

AntenaSport Update 4 octombrie

1. FCSB, victorie uriaşă cu PAOK

Daniel Bîrligea a răpus PAOK-ul lui Răzvan Lucescu chiar la Salonic! FCSB are maximum de puncte după primele două etape din Europa League şi e în cărţi pentru un loc în optimi. Prezent la meci, Gigi Becali le-a promis prime spectaculoase jucătorilor. Fiecare va încasa câte 3.000 de euro!

2. Mircea Lucescu a anunţat lotul

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Cipru şi Lituania. Chipciu, Ianis Hagi şi Mitriţă au fost convocaţi. Bîrligea a fost lăsat acasă, iar în locul lui a fost chemat Puşcaş. Lituania – România va fi pe 15 octombrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

3. Becali, gest superb pentru Lixandru

Pe AS.ro afli şi ce decizie impresionantă a luat Gigi Becali, când a aflat că Mihai Lixandru a suferit o ruptură de ligamente încrucişate. Mijlocaşul FCSB-ului ar urma să lipsească şase luni de pe teren.

Reclamă

4. Karim Adeyemi e aproape de transferul carierei

Liverpool insistă pentru Karim Adeyemi. Jucătorul cu origini româneşti este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Mohamed Salah. Borussia Dortmund ar avea pe masă o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Adeyemi.

5. Explicaţiile lui Newey

Adrian Newey a dezvăluit de ce a refuzat Ferrari şi a semnat cu Aston Martin. „Am simțit că am nevoie de o nouă provocare, iar alegerea a fost foarte naturală„, a declarat cel mai bun inginer din Formula 1.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:56

„Săracul tot repeta obsesiv” Mihai Stoica, despre starea lui Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB: „Era marcat”

21:48

Gigi Becali, show şi la revenirea în ţară, după ce FCSB a învins-o pe PAOK: „Văd mai bine fotbalul ca Mircea şi Răzvan Lucescu”

21:16

Mircea Rednic, entuziasmat după UTA Arad – Petrolul Ploieşti 3-1: „Eu v-am spus”. Ce obiectiv are „Bătrâna Doamnă”

21:15

LIVE TEXTFarul – Dinamo 0-1. Cătălin Cîrjan a deschis rapid scorul! Golubovic a salvat-o pe Dinamo

20:56

FotoMarius Şumudică, impresionat de Dan Şucu: „Mi-aş dori să lucrez până mă las de fotbal cu dânsul”! Cadoul pe care vrea să i-l facă

20:46

UTA Arad – Petrolul Ploieşti 3-1! Echipa lui Mircea Rednic a jucat o repriză întreagă în 10 oameni

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 3 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și