Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 octombrie

Publicat: 7 octombrie 2024, 16:47

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 octombrie

Ianis Hagi e luat în braţe de antrenorul lui Rangers, Philippe Clement / Profimedia Images

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 7 octombrie de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a revenit în prima echipă a lui Rangers, iar Gigi Becali pregăteşte două transferuri bombă la FCSB.

AntenaSport Update – Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 octombrie

1. IANIS A REVENIT LA RANGERS

Ianis Hagi a făcut de toate la revenirea în prima echipă la Rangers. A dat o pasă de gol şi a fost eliminat. „Multumesc pentru primire”, a fost mesajul românului pentru fani. Ianis e convocat de Lucescu pentru meciurile cu Cipru şi Lituania.

2. BECALI ANUNŢĂ TRANSFERURI DE TOP

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali pregăteşte două transferuri stelare la FCSB în iarnă. Nicolae Stanciu şi Louis Munteanu sunt doriţi de patronul FCSB. „Îl pun şi antrenor secund„, e oferta pentru căpitanul naţionalei României.

3. HALEP, SALT URIAŞ ÎN CLASAMENT

Tot pe AS.ro vezi saltul uriaş făcut de Simona Halep în clasamentul WTA, după ce a câştigat primul meci după suspendare.

Reclamă

4. RĂZVAN AMENINŢĂ CU DEMISIA

Răzvan Lucescu ameninţă cu demisia, deşi PAOK a revenit pe primul loc după victoria cu Levadiakos. „Nu am nicio problemă să îmi fac bagajele şi să plec la Bucureşti„, a răbufnit românul.

5. CRITICI PENTRU MBAPPE

Francezii l-au criticat dur pe Kylian Mbappe, după ce starul francez a refuzat naţionala, deşi a ajucat pentru Real Madrid. „Ca şi căpitan, nu a fost un exemplu„, l-au atacat francezii.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

Didier Deschamps, noi explicaţii despre absenţa lui Kylian Mbappe de la naţionala Franţei: „Clubul e angajatorul, nu federaţia”

20:58

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! ”Nu mai este posibil”

20:26

După Ionuţ Panţîru, Gigi Becali l-a făcut praf pe un alt jucător al FCSB-ului: „L-am tras de şunci, cum l-a tras Dorinel pe ăla”

20:13

Mircea Lucescu l-a convocat pe Victor Dican în locul lui Adrian Şut la naţională! Convocare în premieră pentru jucătorul Farului

19:56

Andres Iniesta şi-a anunţat oficial retragerea din activitate! Mesajul transmis de fostul coleg al lui Lionel Messi

19:44

Manchester City, câştig de cauză după ce a dat în judecată Premier League! Anunţul făcut de „cetăţeni”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 4 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 5 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex” 6 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”
Citește și