Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 octombrie

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2024, 18:01

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 octombrie

Daniel Bîrligea, într-un meci al FCSB-ului / Profimediaimages

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 11 octombrie, de pe site-ul AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă şi Elias Charalambous au reacţionat, după ce Mircea Lucescu a decis să nu îl convoace pe Daniel Bîrligea pentru „dubla” naţionalei României cu Cipru şi Lituania. Atacantul transferat cu peste 2 milioane de euro de la CFR Cluj este sfătuit să îşi aştepte rândul. „Toată lumea trebuie să respecte deciziile selecţionerului”, a transmis antrenorul FCSB-ului.

AntenaSport Update 11 octombrie

1. Sfat preţios pentru Bîrligea

Daniel Bîrligea a fost eroul FCSB-ului cu PAOK, dar a ratat convocarea la naţională. „Trebuie să-l convingi pe Lucescu să te ia!„, i-a transmis Mihai Stoichiţă. România are meci cu Lituania marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

2. Face ce zice Gigi Becali

Reclamă
Reclamă

Elias Charalambous a dat cărțile pe față despre implicarea lui Gigi Becali. „Nu e treaba mea să îl schimb, eu trebuie să antrenez echipa„, a ţinut să afirme antrenorul care a făcut-o campioană pe FCSB.

3. Îl regretă pe Rafa

Pe as.ro afli şi ce reacţii emoţionante au avut Simona Halep şi Ion Ţiriac după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea!

Reclamă

4. Şucu nu mai are răbdare

Dan Şucu renunţă la cea mai scumpă achiziţie a verii. Adus cu un milion de euro, Jambor va fi pus pe lista de transferuri. Atacantul slovac este fără gol în cele 10 meciuri jucate pentru Rapid.

5. Atac la Pickford

Grecia a învins dramatic Anglia şi a obţinut cea mai importantă victorie din ultimii 30 de ani. Roy Keane a lansat imediat un atac. „Mereu i se se întâmplă lui Pickford, nu se va schimba niciodată„, a izbucnit legenda lui Manchester United.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:02

FCSB a primit răspunsul la oferta pentru Lukas Zima! Anunţul lui Mihai Stoica

21:45

Selecționerul Ciprului a lăudat naționala României și a vorbit despre Mircea Lucescu. Nu l-a uitat nici pe Elias Charalambous

21:41

LIVE SCOREBosnia – Germania şi Ungaria – Olanda se joacă ACUM. Toate meciurile zilei din Nations League

21:36

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei, înainte de Cipru – România! Anunţul FRF legat de meciul de la Larnaca

21:29

Tribut pentru Ayrton Senna la Marele Premiu al Braziliei! Au trecut 30 de ani de la moartea triplului campion mondial

21:00

Mihai Stoica a reacţionat după ce Louis Munteanu a reuşit un hattrick, dar nu a fost omul meciului! Cum l-a numit pe Tavi Popescu

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere” 6 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării
Citește și