Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 octombrie

Publicat: 14 octombrie 2024, 17:40

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 octombrie

Captură AntenaSport Update

AntenaSport Update vine cu cele  mai tari ştiri ale zilei de 14 octombrie de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi imagini din Lituania, acolo unde România va juca în etapa a patra din Liga Naţiunilor marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

AntenaSport Update – ele mai tari ştiri ale zilei de 14 octombrie

1. LITUANIA – ROMÂNIA, MARŢI, 21:45, ANTENA 1

România a primit interzis de la UEFA să se antreneze pe terenul pe care se va juca cu Lituania. Mircea Lucescu a reacţionat imediat şi i-a dus pe jucători să inspecteze gazonul. Lituania – România e marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

2. SZUKALA CREDE ÎN FCSB

Lukasz Szukala a avut un mesaj de luptă pentru jucătorii de la FCSB. „Să nu le fie frică. Pot bate şi pe Manchester United”, a spus fostul fundaş al roş-albaştrilor în exclusivitate pentru AntenaSport.

3. HALEP, TOT MAI SUS ÎN CLASAMENT

Reclamă

Tot pe AS.ro afli câte locuri a urcat Simona Halep în clasamentul WTA. Sabalenka vrea să devină numărul 1 după ce s-a apropiat la 69 de puncte de liderul Swiatek.

4. SZOCS E GATA DE JOC

Bernadette Szocs e gata să scrie istorie pentru România la Campionatul European Individual 2024 de tenis de masă. Competiţia este exclusiv pe AntenaPLAY, în perioada 15 – 20 octombrie.

5. PROBLEME PENTRU RĂZVAN

Probleme uriaşe pentru Răzvan Lucescu. Vedetele Taison şi Konstantelias au probleme medicale şi pot rata marele derby cu AEK, care va fi duminică, de la 20:30, exclusiv pe AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:10

LIVE SCOREBelgia – Franța și Germania – Olanda se joacă ACUM. Continuă spectacolul din Nations League! Meciurile serii

23:00

Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur: „Nimeni nu merită mai mult decât el!”

22:59

Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy! Suma uriaşă cerută de francez după scandalul uriaş în care a fost implicat

22:16

Marius Marin, fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu! Cum arăta tricolorul acum 15 ani

22:14

„De mare perspectivă!” Mircea Lucescu a remarcat un adversar, înainte de Lituania – România (marți, 21:45, Antena 1 – AntenaPLAY)

22:10

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 3 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 4 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024 5 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 6 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă”
Citește și