Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 octombrie

Publicat: 16 octombrie 2024, 17:07

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 octombrie

Răzvan Marin se bucură după golul marcat cu Lituania / Hepta

AntenaSport Update! Acestea sunt ele mai tari ştiri ale zilei de 16 octombrie de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin e golgheterul Ligii Naţiunilor. Marin are 4 goluri în acest sezon de UEFA Nations League, toate marcate din penalty.

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 octombrie

1. Răzvan Marin e golgheter

Răzvan Marin e omul cu golul la naţionala României! Mijlocaşul a înscris şi contra Lituaniei şi a ajuns la 4 goluri în Nations League, fiind golgheterul competiţiei.

2. Laude de la Becali

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. „Stanciu, Man, Mihăilă şi Drăguş ţin echipa în spate”, susţine patronul de la FCSB.

3. L-au jignit pe Pancu

Tot de pe as.ro, afli cum a fost jignit Daniel Pancu de elveţieni, după gesturile incalificabile făcute în timpul meciului de pe Giuleşti. Cu Pancu în tribună, România U21 s-a calificat la Europeanul din 2025.

Reclamă

4. Probleme pentru Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu are probleme mari de efectiv la PAOK! 7 titulari pot lipsi de la marele derby cu AEK Atena. Meciul e duminică, de la 20:30, pe AntenaPLAY.

5. Obiectivele lui „Bernie”

Bernadette Szocs şi-a anunţat obiectivele de la Campionatul European Individual. Competiţia e live pe AntenaPLAY şi Bernie are de apărat o medalie de aur şi una de argint.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:32

Prima reacție din partea lui Dinamo, după procesul câștigat de Mircea Rednic: „Rufele să nu fie spălate în afara familiei!”

20:55

VideoNoul transfer al FCSB-ului, Lukas Zima, a început fotbalul ca fundaş. Nu se teme de Gigi Becali: „E bine să fii sub presiune”

20:07

Gigi Becali, toate detaliile despre derby-ul cu Dinamo! Pe cine nu se va baza FCSB, la duelul cu marea rivală

20:03

Cristi Borcea ştie cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo-FCSB. Fostul patron al ”câinilor” nu se va uita la meci

19:46

„Mâine dau banii” Gigi Becali a spus suma cu care îl transferă pe Lukas Zima! Condiţia pentru ca cehul să fie titular la FCSB

19:40

VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și