Închide meniul

Tragedie în Raliul Dakar! Un pilot a încetat din viaţă la 52 de ani. Declaraţiile emoţionante pe care le-a făcut înaintea participării

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 9:40

Reclamă
Tragedie în Raliul Dakar! Un pilot a încetat din viaţă la 52 de ani. Declaraţiile emoţionante pe care le-a făcut înaintea participării

profimediaimages

Pierre Cherpin a murit după accidentul suferit în Raliul Dakar

Pierre Cherpin a suferit un accident grav. El a căzut în timpul etapei de dumincă. Medicii au ajuns cu elicopterul la el, dar l-au găsit inconştient. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre Cherpin a încetat din viaţă în timp ce era transportat în Franţa

Cherpin se află în comă indusă, după operaţia de urgenţă suferită la secţia de neurochirurgie a spitalului din Sakaka, un oraş din nord-vestul Arabiei Saudite. 

Francezul a fost transportat ulterior la Jeddah, iar de acolo trebuia să ajungă în Franţa. El a decedat însă în timpul transferului către Lille, efectuat cu un avion medical.

Pierre Cherpin se afla la a patra participare la Raliul Dakar. El era un pilot amator, care nu şi-a propus nicio clipă să ocupe un loc fruntaş în cursă.

Pierre Cherpin: "Totul este emoţionant. Îmi trăiesc pasiunea"

"Sunt un suporter. Nu vreau să câştig, ci să descopăr locuri pe care altfel nu aş fi putea niciodată să le văd. Totul este emoţionant: să mergi pe motocicletă, să îţi trăieşti pasiunea, să te cunoşti pe tine însuţi", a declarat Cherpin, înaintea competiţiei, scrie El Mundo Deportivo.

Reclamă

Competiţia a luat sfârşit vineri, cu victoria argentinianului Kevin Benavides. Românul Emanuel Gyenes a terminat pe locul 23. La clasa auto, s-a impus Stephane Peterhansel. Francezul în vârstă de 55 de ani se află la al 14-lea succes în Raliul Dakar.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și