Închide meniul

Simona Halep Roland Garros | Traseul virtual al Simonei către al treilea trofeu de Grand Slam al carierei

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2020, 6:28

Reclamă
Simona Halep Roland Garros | Traseul virtual al Simonei către al treilea trofeu de Grand Slam al carierei

ProfimediaImages

Simona Halep poate câştiga al doilea titlu la Roland Garros

În turul 3, Simona ştie deja cu cine se va duela. Este vorba de Amanda Anisimova, cea care a eliminat-o anul trecut, în faza sferturilor de finală. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep Roland Garros | Posibilul traseu al favoritei numărul 1

  • Turul 3: Simona Halep – Amanda Anisimova
  • Optimi: Simona Halep – Bouchard – Swiatek
  • Sferturi: Simona Halep – Kiki Bertens sau Maria Sakkari
  • Semifinale: Simona Halep – Elina Svitolina sau Elise Mertens
  • Finala: Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Petra Kvitova

Simona Halep Roland Garros | Urmează revanşa cu Amanda Anisimova

Anisimova s-a impus anul trecut în sferturi, deşi, ca şi acum, toată lumea o vedea pe Simona Halep favorită. Aceasta a fost singura întâlnire dintre cele două jucătoare.

"Este un an diferență și este greu să spun cum va fi acum. Voi discuta cu antrenorul și știu că va fi un meci greu. Ea lovește puternic și plat, deci va fi greu. Îmi aduc aminte de meciul de anul trecut. 

Îmi amintesc și că nu am jucat cum am vrut. Voi face câteva schimbări, voi încerca să joc mai bine și să profit de șansele mele", a spus Simona Halep după meciul câştigat în faţa Irinei Begu, scor 6-3, 6-4.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și