Închide meniul

Simona Halep Roland Garros | Traseul virtual al Simonei către al treilea trofeu de Grand Slam al carierei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2020, 6:28

Simona Halep Roland Garros | Traseul virtual al Simonei către al treilea trofeu de Grand Slam al carierei

ProfimediaImages

Simona Halep poate câştiga al doilea titlu la Roland Garros

În turul 3, Simona ştie deja cu cine se va duela. Este vorba de Amanda Anisimova, cea care a eliminat-o anul trecut, în faza sferturilor de finală. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep Roland Garros | Posibilul traseu al favoritei numărul 1

  • Turul 3: Simona Halep – Amanda Anisimova
  • Optimi: Simona Halep – Bouchard – Swiatek
  • Sferturi: Simona Halep – Kiki Bertens sau Maria Sakkari
  • Semifinale: Simona Halep – Elina Svitolina sau Elise Mertens
  • Finala: Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Petra Kvitova

Simona Halep Roland Garros | Urmează revanşa cu Amanda Anisimova

Anisimova s-a impus anul trecut în sferturi, deşi, ca şi acum, toată lumea o vedea pe Simona Halep favorită. Aceasta a fost singura întâlnire dintre cele două jucătoare.

"Este un an diferență și este greu să spun cum va fi acum. Voi discuta cu antrenorul și știu că va fi un meci greu. Ea lovește puternic și plat, deci va fi greu. Îmi aduc aminte de meciul de anul trecut. 

Îmi amintesc și că nu am jucat cum am vrut. Voi face câteva schimbări, voi încerca să joc mai bine și să profit de șansele mele", a spus Simona Halep după meciul câştigat în faţa Irinei Begu, scor 6-3, 6-4.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și