Închide meniul

Organizatorii de la Roland Garros au anunţat când se joacă Simona Halep – Irina Begu

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2020, 17:38

Reclamă
Organizatorii de la Roland Garros au anunţat când se joacă Simona Halep – Irina Begu

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep - Irina Begu, în turul al doilea de la Roland Garros

Astfel, Simona şi Irina vor juca după două partide din turneul băieţilor. Este vorba de Wawrinka – Koepfer și Sock – Thiem. Prima partida a zilei va începe la ora 12:00, astfel că meciul Simonei Halep cu Irina Begu va începe după ora 16:00. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Precedentele 7 partide au fost câştigate fără drept de apel de Halep, cea care nu i-a cedat decât un set Irinei, la Madrid, în 2016.

Simona Halep – Irina Begu Roland Garros 2020 | Recordul Simonei

Simona Halep a bătut-o pe Sara Sorribes Tormo, cu 6-4, 6-0 şi a ajuns la 15 victorii consecutive în circuit, un record absolut al carierei ei. Succesele i-au adus trei turnee consecutive, la Dubai, Praga şi Roma.

Precedentul record data din 2015, atunci când Simona lega 14 victorii şi cucerea trofeele la Dubai şi Indian Wells, ajungând apoi în semifinalele de la Miami.

Simona Halep le-a dezvăluit francezilor schimbările din ultimul an!

"Cred că mi-am îmbunătăţit jocul, sunt mult mai matură pe teren. Sunt mult mai calmă şi mă simt mult mai bine pe teren.

Reclamă

Sunt relaxată şi încerc să dau totul în fiecare meci. Nu mai renunţ uşor la niciun punct, deci cred că m-am schimbat mult în ultimele 12 luni", a spus Halep, la conferinţa de presă.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și