Închide meniul

De ce este Naomi Osaka deasupra tuturor. Un fost antrenor al Simonei Halep face anunţul, înainte de finala de la Australian Open

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 6:01

Reclamă
De ce este Naomi Osaka deasupra tuturor. Un fost antrenor al Simonei Halep face anunţul, înainte de finala de la Australian Open

ProfimediaImages

Naomi Osaka este una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul mondial

"Cred că toate jucătoarele pe care le-am antrenat iubesc meciurile importante, momentele cu adevărat cruciale, însă Naomi este cea mai încântată de acest capitol. Înaintea meciului cu Serena era atât de încântată… majoritatea jucătoarelor sunt speriate de un astfel de meci, dar nu și ea. Era ca și cum mi-aș fi dus copiii la un magazin de jucării. Naomi de abia aștepta să intre pe teren, nu mai avea răbdare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wim Fissette: Naomi e diferită, trebuie să spun asta

Naomi e diferită, trebuie să spun asta. După ce a câștigat US Open, ar fi putut să spună că a obținut tot și să se retragă pentru că are deja totul. Naomi vrea să câștige titluri și cu siguranță va lupta pentru a câștiga și titlul de la Australian Open 2021. 

Priviți spre Federer, Djokovic și Nadal, ei încă se dezvoltă și acum, după o mulțime de titluri cucerite. Nu țin cont că au obținut cam tot ce poți obține în tenis. Aici e superioară Naomi, iar echipa o susține în acest demers", a spus Wissette, citat de eurosport.ro.

În afară de Simona Halep, Wissette le-a mai antrenat pe Kim Clijsters, Victoria Azarenka, Petra Kvitova, Sara Errani, Johanna Konta sau Angelique Kerber.

Jennifer Brady – Naomi Osaka. Declaraţiile lui Justine Henin

Justine Henin este idolul Simonei Halep, dar fosta mare jucătoare din Belgia a anunţat că Naomi Osaka este noua şefă a tenisului mondial. Asta după ce nipona a ajuns în a patra finală de turneu de Grand Slam, în urma unei victorii uriaşe cu Serena Williams.

Reclamă

"Pentru mine, tenisul feminin are o nouă şefă. Naomi Osaka are această capacitate, a luat o altă dimensiune. Cred că este carismatică, nu are prea multe slăbiciuni, chiar dacă are suişurile şi coborâşurile ei.

Îşi poate îmbunătăţi procentul primului serviciu. Uneori face multe greşeli, dar am fost impresionată că, atunci când trebuie să joace bine, când trebuie să servească bine, joacă la fel ca o campioană.

Sunt foarte încrezătoare că va câştiga mai multe grand slamuri. În mod clar Osaka va fi favorită în finală, nu ar fi sincer să spui contrariul. Trebuie să fie atentă însă, Brady a fost foarte nervoasă astăzi, pentru că era o oportunitate imensă şi cred că situaţia va fi total diferită în finală.

Reclamă 4 / 0/3

Naomi Osaka este complet pregătită din punct de vedere fizic, iar psihic a arătat că este foarte puternică. Naomi, cu siguranţă, va fi marea favorită pentru acest meci", a spus Justine Henin.

Finala de la Australian Open 2021, Jennifer Brady – Naomi Osaka, e sâmbătă, de la ora 10:30, în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și