Închide meniul

Simona Halep, mesaj superb pentru Serena Williams, după eliminarea de la Australian Open. "Câştigi sau pierzi, mereu este o experienţă grozavă să împarţi terenul cu ea"

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 6:32

Reclamă
Simona Halep, mesaj superb pentru Serena Williams, după eliminarea de la Australian Open. "Câştigi sau pierzi, mereu este o experienţă grozavă să împarţi terenul cu ea"

ProfimediaImages

Simona Halep, cuvinte mari pentru Serena Williams

"Câştigi sau pierzi, mereu este o experienţă grozavă să împarţi terenul cu Serena Williams. Vreau să le mulţumesc enorm lui Craig Tiley şi celor de la Tennis Australia pentru pentru munca lor neobosită de a organiza Australian Open în acest an. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aţi trecut peste multe încercări şi nu aţi încetat să lucraţi în numele nostru. Vă mulţumesc şi abia aştept să revin anul viitor, în vremuri mai bune pentru toată lumea", a fost mesajul Simonei Halep, pe contul personal de Facebook.

Unde a pierdut Simona Halep partida cu Serena Williams, de la Australian Open

Simona Halep a dat vina pe serviciul slab, care a lăsat-o "la greu", chiar în meciul cu Serena Williams. Simonei i-a lipsit agresivitatea în momentele cele mai importante din setul secund, atunci când se afla în avantaj. 

”A fost un meci foarte bun făcut de Serena, a jucat un tenis foarte bun și a meritat să câștige astăzi. Într-adevăr, serviciul meu nu a fost destul de puternic, am greșit mult cu primul serviciu și nu prea am deranjat-o cu nimic.

Reclamă

Am fost aproape chiar dacă scorul nu arată asta foarte mult, cred că am jucat bine din spatele terenului, m-am mișcat bine, dar când a trebuit să calc accelerația, nu am făcut-o. Iar cu Serena este greu să îți creezi un avantaj dacă nu joci bine”, a explicat Simona Halep la Eurosport.

Simona Halep, cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu 3-6, 3-6, de Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, în sferturile de finală ale Australian Open. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază Vezi toate știrile
Citește și