Închide meniul

Australian Open 2021 | "Nu îmi place să joc împotriva ei!" Osaka vrea să o evite pe Simona Halep în semifinale: "Este cu adevărat dificilă!"

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2021, 6:11

Reclamă
Australian Open 2021 | "Nu îmi place să joc împotriva ei!" Osaka vrea să o evite pe Simona Halep în semifinale: "Este cu adevărat dificilă!"

Zuma Press / Jason Heidrich via Hepta

Naomi Osaka

Naomi Osaka s-a calificat în semifinalele de la Australian Open 2021 şi va juca cu învingătoarea dintre Simona Halep şi Serena Williams. Osaka a spus după victoria cu Su-Wei Hsieh, scor 6-2, 6-2, că nu îi place să joace împotriva româncei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Halep, nu prea îmi place să joc împotriva ei. Este jucătoare cu adevărat dificilă, o jucătoare care returnează mingea de fiecare dată. Pentru mine este cu siguranţă o bătălie psihică şi fizică. Bineînţeles, acelaşi lucru este valabil şi pentru Serena. Ea este Serena, o persoană de care mă simt foarte intimidată când o văd de cealaltă parte a terenului. Dar, da, cred că meciul lor din seara aceasta va fi foarte distractiv", a declarat Osaka, după victoria din sferturi, cu Su-Wei Hsieh.

Australian Open 2021 | Veste proastă pentru Osaka! Halep este favorită cu Serena

Adrian Marcu, cel care a antrenat-o pe Simona Halep în 2013, an în care marea noastră campioană a făcut pasul decisiv spre tenisul mare, merge pe victoria campioanei noastre. Simona Halep – Serena Williams va fi live text pe AS.ro, de la 10:30. 

"O văd favorită pe Simona în meciul acesta și cred că va câștiga pentru că e un moment în care joacă bine. A avut și două meciuri mai grele, ceea ce este important, din punctul meu de vedere, și în ultimul, mai ales, a demonstrat că are experiența necesară pentru a câștiga partide extrem de dificile. După primul set, în care nu a făcut chiar ce trebuia, iar Swiatek a jucat foarte bine, a schimbat jocul și a reușit să câștige ușor setul doi, ceea ce a fost foarte important pentru decisiv, ducându-se și acolo la 2-0. A servit foarte bine în momentele importante, iar dacă ajungem la mișcare, la deplasare, știm că Simona este probabil cea mai bună", a spus Adrian Marcu pentru gsp.ro

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și