Închide meniul

Australian Open 2021 | "Nu îmi place să joc împotriva ei!" Osaka vrea să o evite pe Simona Halep în semifinale: "Este cu adevărat dificilă!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2021, 6:11

Australian Open 2021 | "Nu îmi place să joc împotriva ei!" Osaka vrea să o evite pe Simona Halep în semifinale: "Este cu adevărat dificilă!"

Zuma Press / Jason Heidrich via Hepta

Naomi Osaka

Naomi Osaka s-a calificat în semifinalele de la Australian Open 2021 şi va juca cu învingătoarea dintre Simona Halep şi Serena Williams. Osaka a spus după victoria cu Su-Wei Hsieh, scor 6-2, 6-2, că nu îi place să joace împotriva româncei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Halep, nu prea îmi place să joc împotriva ei. Este jucătoare cu adevărat dificilă, o jucătoare care returnează mingea de fiecare dată. Pentru mine este cu siguranţă o bătălie psihică şi fizică. Bineînţeles, acelaşi lucru este valabil şi pentru Serena. Ea este Serena, o persoană de care mă simt foarte intimidată când o văd de cealaltă parte a terenului. Dar, da, cred că meciul lor din seara aceasta va fi foarte distractiv", a declarat Osaka, după victoria din sferturi, cu Su-Wei Hsieh.

Australian Open 2021 | Veste proastă pentru Osaka! Halep este favorită cu Serena

Adrian Marcu, cel care a antrenat-o pe Simona Halep în 2013, an în care marea noastră campioană a făcut pasul decisiv spre tenisul mare, merge pe victoria campioanei noastre. Simona Halep – Serena Williams va fi live text pe AS.ro, de la 10:30. 

"O văd favorită pe Simona în meciul acesta și cred că va câștiga pentru că e un moment în care joacă bine. A avut și două meciuri mai grele, ceea ce este important, din punctul meu de vedere, și în ultimul, mai ales, a demonstrat că are experiența necesară pentru a câștiga partide extrem de dificile. După primul set, în care nu a făcut chiar ce trebuia, iar Swiatek a jucat foarte bine, a schimbat jocul și a reușit să câștige ușor setul doi, ceea ce a fost foarte important pentru decisiv, ducându-se și acolo la 2-0. A servit foarte bine în momentele importante, iar dacă ajungem la mișcare, la deplasare, știm că Simona este probabil cea mai bună", a spus Adrian Marcu pentru gsp.ro

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și