Închide meniul

Simona Halep – Serena Williams | Ce o aşteaptă pe Simona! Punctul cu care Serena şi-a uimit antrenorul. "Nu am mai văzut aşa ceva niciodată"

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 6:42

Reclamă
Simona Halep – Serena Williams | Ce o aşteaptă pe Simona! Punctul cu care Serena şi-a uimit antrenorul. "Nu am mai văzut aşa ceva niciodată"

ProfimediaImages

Serena Williams, punct extraordinar în meciul cu Aryna Sabalenka

Serena Williams a oferit un punct defensiv perfect. Sabalenka ar fi putut câştiga schimbul de cel puţin trei ori, dar Williams a alergat ca în tinereţe şi a returnat mingea până când, frustrată probabil, Aryna a trimis în fileu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pur şi simplu Serena Williams! Niciodată nu rămâne fără vieţi. Unul dintre cele mai bune puncte defensive pe care le-am văzut în viaţa mea", a scris şi Patrick Mouratoglou, antrenorul deţinătoarei de 23 de turnee de Grand Slam. 

Intră aici pentru a vedea punctul incredibil câştigat de Serena Williams!

Simona Halep – Serena Williams | Declaraţiile lui Darren Cahill înainte de meci

Darren Cahill ştie că eleva sa trebuie să fie cu mentalul sus pentru a o învinge pe Serena Williams, o jucătoare care a cedat un singur set în primele patru partide disputate la Australian Open 2021.

"Eu și Arti va trebui să găsit un plan ca să o învingă pe Serena. Dacă intri într-un meci cu Serena cu gândul doar să încerci să faci tot ce poți, cel mai probabil nu vei reuși asta. Probabil că vom vorbi cu Simona doar înainte de meci despre asta, îi voi trimite videouri pe care să le urmărească.

Reclamă

Serena Williams se mișcă bine, asta iese cel mai mult în evidență. Nu am mai văzut-o de multă vreme mișcându-se așa. Este capabilă să se apere mai mult. Dacă stai mult în puncte și dai multe mingi înapoi, era are puterea să întoarcă schimburile în favoarea ei”, a declarat Darren Cahill, într-o conferința de presă. 

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și