Închide meniul

Simona Halep – Serena Williams | Bookmakerii şi-au ales favorita înainte de super-meciul de la Australian Open

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 6:09

Reclamă
Simona Halep – Serena Williams | Bookmakerii şi-au ales favorita înainte de super-meciul de la Australian Open

Ce a spus Simona Halep despre Serena Williams, după ce i-a "furat" antrenorul

Profimedia

Serena are o cotă, în medie, de 1.7 la câştigarea duelului de marţi dimineaţă, de la ora 10:00 (ora României). Cota Simonei s-a învârtit în jur de 2.1. Totuşi, bookmakerii consideră partida una echilibrată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Serena Williams 2-9 la capitolul directe

Dacă ne uităm la scorul meciurilor directe (9-2 pentru Serena Williams), atunci alegerea caselor de pariuri e una normală. Totuşi, ultima partidă a fost una care a dus-o direct în istorie pe Simona. 

Românca s-a impus la Wimbledon, chiar în finală, în mai puţin de o oră (6-2, 6-2). Forma celor două la acest turneu este una foarte bună, astfel că toată lumea aşteaptă un duel memorabil. 

Lista meciurilor directe dintre Simona Halep şi Serena Williams

Simona Halep – Serena Williams | Declaraţiile lui Darren Cahill înainte de meci

Darren Cahill ştie că eleva sa trebuie să fie cu mentalul sus pentru a o învinge pe Serena Williams, o jucătoare care a cedat un singur set în primele patru partide disputate la Australian Open 2021. 

"Eu și Arti va trebui să găsit un plan ca să o învingă pe Serena. Dacă intri într-un meci cu Serena cu gândul doar să încerci să faci tot ce poți, cel mai probabil nu vei reuși asta. Probabil că vom vorbi cu Simona doar înainte de meci despre asta, îi voi trimite videouri pe care să le urmărească.

Reclamă

Serena Williams se mișcă bine, asta iese cel mai mult în evidență. Nu am mai văzut-o de multă vreme mișcându-se așa. Este capabilă să se apere mai mult. Dacă stai mult în puncte și dai multe mingi înapoi, era are puterea să întoarcă schimburile în favoarea ei”, a declarat Darren Cahill, într-o conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și