Închide meniul

Simona Halep – Serena Williams | Bookmakerii şi-au ales favorita înainte de super-meciul de la Australian Open

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 6:09

Simona Halep – Serena Williams | Bookmakerii şi-au ales favorita înainte de super-meciul de la Australian Open

Ce a spus Simona Halep despre Serena Williams, după ce i-a "furat" antrenorul

Profimedia

Serena are o cotă, în medie, de 1.7 la câştigarea duelului de marţi dimineaţă, de la ora 10:00 (ora României). Cota Simonei s-a învârtit în jur de 2.1. Totuşi, bookmakerii consideră partida una echilibrată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Serena Williams 2-9 la capitolul directe

Dacă ne uităm la scorul meciurilor directe (9-2 pentru Serena Williams), atunci alegerea caselor de pariuri e una normală. Totuşi, ultima partidă a fost una care a dus-o direct în istorie pe Simona. 

Românca s-a impus la Wimbledon, chiar în finală, în mai puţin de o oră (6-2, 6-2). Forma celor două la acest turneu este una foarte bună, astfel că toată lumea aşteaptă un duel memorabil. 

Lista meciurilor directe dintre Simona Halep şi Serena Williams

Simona Halep – Serena Williams | Declaraţiile lui Darren Cahill înainte de meci

Darren Cahill ştie că eleva sa trebuie să fie cu mentalul sus pentru a o învinge pe Serena Williams, o jucătoare care a cedat un singur set în primele patru partide disputate la Australian Open 2021. 

"Eu și Arti va trebui să găsit un plan ca să o învingă pe Serena. Dacă intri într-un meci cu Serena cu gândul doar să încerci să faci tot ce poți, cel mai probabil nu vei reuși asta. Probabil că vom vorbi cu Simona doar înainte de meci despre asta, îi voi trimite videouri pe care să le urmărească.

Reclamă

Serena Williams se mișcă bine, asta iese cel mai mult în evidență. Nu am mai văzut-o de multă vreme mișcându-se așa. Este capabilă să se apere mai mult. Dacă stai mult în puncte și dai multe mingi înapoi, era are puterea să întoarcă schimburile în favoarea ei”, a declarat Darren Cahill, într-o conferința de presă.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și