Închide meniul

Australian Open 2021 | Darren Cahill a vorbit despre șansele Simonei Halep la trofeu: "Nimeni nu ar fi surprins!" Ce trebuie să facă "Simo" pentru a câștiga

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 9:42

Reclamă
Australian Open 2021 | Darren Cahill a vorbit despre șansele Simonei Halep la trofeu: "Nimeni nu ar fi surprins!" Ce trebuie să facă "Simo" pentru a câștiga

Zuma Press / Rob Prange via Hepta

Darren Cahill este antrenorul Simonei Halep

Simona Halep a început Australian Open 2021 în stil de mare campioană, cu un sec 6-2, 6-1 în fața jucătoarei din Australia, Lizette Cabrera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarele nu au avut ocazia să dispute prea multe meciuri în 2021. Dar toate cele care au venit la Australian Open arată foarte, foarte bine. Toate își dau seama că e un prilej să realizeze ceva important. Se vede că nu prea au pierdut timpul în noiembrie și decembrie. 

Este un moment în care tenisul feminin a devenit extrem de interesant. Doar dacă mă uit pe tablou și citesc Barty, Serena, Naomi, Azarenka, Svitolina, Kenin, Kvitova, Swiatek și Muguruza – nimeni nu ar fi surprins ca una din acestea să câștige turneul”, a declarat Darren Cahill într-un interviu Sky Sports.

Darren Cahill: "Simona se simte bine în Australia"

Darren Cahill a analizat și meciurile jucate de Simona Halep în 2021.

Simona are un moral excelent în această perioadă, ei îi place mult să joace în Australia. Am văzut multe meciuri din primul tur, sunt multe jucătoare în formă. Oricine poate câștiga, dar eu sper să fie Simona.

Reclamă

Se va impune jucătoarea care nu cunoaște frica, care iese pe teren și își face jocul. Cine nu va avea probleme de sănătate și va crede în ea are cele mai mari șanse”, a precizat Darren Cahill. 

Simona Halep – Ajla Tomljanovic se joacă miercuri, de la ora 10:00, LIVE TEXT pe AS.ro

Simona Halep va juca meciul cu Ajla Tomljanovic, din turul 2 de la Australian Open, miercuri, de la ora 10:00 (ora României), pe arena Margaret Court.

Simona Halep s-a impus în precedentele patru întâlniri directe cu sportiva de 27 de ani din Australia. La Cincinnati, în 2018, Ajla a condus cu 3-0 şi două break-uri, în setul decisiv, dar Simo a întors incredibil meciul pe care l-a câştigat cu 4-6, 6-3, 6-3.

Reclamă 4 / 0/3
  • Simona Halep – Ajla Tomljanovic se va disputa în turul 2 de la Australian Open 2021, miercuri, de la ora 10:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și