Închide meniul

Australian Open 2021 | Darren Cahill a vorbit despre șansele Simonei Halep la trofeu: "Nimeni nu ar fi surprins!" Ce trebuie să facă "Simo" pentru a câștiga

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 9:42

Australian Open 2021 | Darren Cahill a vorbit despre șansele Simonei Halep la trofeu: "Nimeni nu ar fi surprins!" Ce trebuie să facă "Simo" pentru a câștiga

Zuma Press / Rob Prange via Hepta

Darren Cahill este antrenorul Simonei Halep

Simona Halep a început Australian Open 2021 în stil de mare campioană, cu un sec 6-2, 6-1 în fața jucătoarei din Australia, Lizette Cabrera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarele nu au avut ocazia să dispute prea multe meciuri în 2021. Dar toate cele care au venit la Australian Open arată foarte, foarte bine. Toate își dau seama că e un prilej să realizeze ceva important. Se vede că nu prea au pierdut timpul în noiembrie și decembrie. 

Este un moment în care tenisul feminin a devenit extrem de interesant. Doar dacă mă uit pe tablou și citesc Barty, Serena, Naomi, Azarenka, Svitolina, Kenin, Kvitova, Swiatek și Muguruza – nimeni nu ar fi surprins ca una din acestea să câștige turneul”, a declarat Darren Cahill într-un interviu Sky Sports.

Darren Cahill: "Simona se simte bine în Australia"

Darren Cahill a analizat și meciurile jucate de Simona Halep în 2021.

Simona are un moral excelent în această perioadă, ei îi place mult să joace în Australia. Am văzut multe meciuri din primul tur, sunt multe jucătoare în formă. Oricine poate câștiga, dar eu sper să fie Simona.

Reclamă

Se va impune jucătoarea care nu cunoaște frica, care iese pe teren și își face jocul. Cine nu va avea probleme de sănătate și va crede în ea are cele mai mari șanse”, a precizat Darren Cahill. 

Simona Halep – Ajla Tomljanovic se joacă miercuri, de la ora 10:00, LIVE TEXT pe AS.ro

Simona Halep va juca meciul cu Ajla Tomljanovic, din turul 2 de la Australian Open, miercuri, de la ora 10:00 (ora României), pe arena Margaret Court.

Simona Halep s-a impus în precedentele patru întâlniri directe cu sportiva de 27 de ani din Australia. La Cincinnati, în 2018, Ajla a condus cu 3-0 şi două break-uri, în setul decisiv, dar Simo a întors incredibil meciul pe care l-a câştigat cu 4-6, 6-3, 6-3.

Reclamă 4 / 0/3
  • Simona Halep – Ajla Tomljanovic se va disputa în turul 2 de la Australian Open 2021, miercuri, de la ora 10:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și