Închide meniul

Condiţiile de carantină i-au luat minţile. "E ca o închisoare cu internet". Declaraţii tari înainte de Australian Open

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 11:37

Reclamă
Condiţiile de carantină i-au luat minţile. "E ca o închisoare cu internet". Declaraţii tari înainte de Australian Open

ProfimediaImages

Roberto Bautista Agut critică politica organizatorilor de la Australian Open

"Poţi lucra în cameră, dar nu este acelaşi lucru. Sunt foarte, foarte tensionat şi nu îmi pot imagina două săptămâni aşa. Este foarte greu. Trebuie să lucrez mult din punct de vedere mental. Este ca o închisoare, dar cu wi-fi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceşti oameni nu au nicio idee de tenis şi de terenuri de antrenament şi este un dezastru complet. Nu Tennis Australia controlează totul, ci Guvernul", a comentat Bautista Agut.

Nick Kyrgios, afirmaţie incredibilă după carantina de la Australian Open

Nick Kyrgios a criticat-o dur pe iubita prietenului său Bernard Tomic. Aflată în carantină înainte de Australian Open, Vanessa Sierra s-a plâns de mâncarea de la hotelul de lux în care e cazată, dar şi despre faptul că este nevoită să se spele singură pe cap.

"Nu mă deranjează Bernie, dar domnişoara nu are clar nicio perspectivă. Scene ridicole", a scris Kyrgios pe Twitter, iar postarea a ajuns în toate colţurile lumii. El l-a criticat şi pe Novak Djokovic, pe care l-a numit o "unealtă".

Simona Halep, interviu de pe balcon

Simona Halep a oferit un mic interviu de pe balconul hotelului unde se află în carantină pentru 14 zile. Cei doi jurnalişti locali s-au urcat pe acoperişul clădirii postului de radio şi, cu ajutorul unui megafon i-au pus câteva întrebări campioanei noastre.

Reclamă

Simona Halep le-a dezvăluit lui Erin Philips şi Soda că este plictisită, dar şi că se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 05:00, primind promisiunea celor doi că va asculta numai cântecele favorite.

Halep este cazată într-un hotel de lux, alături de vedete precum Djokovic, Nadal şi surorile Williams. Cu toţii vor participa la un turneu demonstrativ la Adelaide. Unii dintre ceilalţi jucători, carantinaţi la Melbourne, au fost însă nemulţumiţi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” Vezi toate știrile
Citește și