Închide meniul

Condiţiile de carantină i-au luat minţile. "E ca o închisoare cu internet". Declaraţii tari înainte de Australian Open

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 11:37

Condiţiile de carantină i-au luat minţile. "E ca o închisoare cu internet". Declaraţii tari înainte de Australian Open

ProfimediaImages

Roberto Bautista Agut critică politica organizatorilor de la Australian Open

"Poţi lucra în cameră, dar nu este acelaşi lucru. Sunt foarte, foarte tensionat şi nu îmi pot imagina două săptămâni aşa. Este foarte greu. Trebuie să lucrez mult din punct de vedere mental. Este ca o închisoare, dar cu wi-fi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceşti oameni nu au nicio idee de tenis şi de terenuri de antrenament şi este un dezastru complet. Nu Tennis Australia controlează totul, ci Guvernul", a comentat Bautista Agut.

Nick Kyrgios, afirmaţie incredibilă după carantina de la Australian Open

Nick Kyrgios a criticat-o dur pe iubita prietenului său Bernard Tomic. Aflată în carantină înainte de Australian Open, Vanessa Sierra s-a plâns de mâncarea de la hotelul de lux în care e cazată, dar şi despre faptul că este nevoită să se spele singură pe cap.

"Nu mă deranjează Bernie, dar domnişoara nu are clar nicio perspectivă. Scene ridicole", a scris Kyrgios pe Twitter, iar postarea a ajuns în toate colţurile lumii. El l-a criticat şi pe Novak Djokovic, pe care l-a numit o "unealtă".

Simona Halep, interviu de pe balcon

Simona Halep a oferit un mic interviu de pe balconul hotelului unde se află în carantină pentru 14 zile. Cei doi jurnalişti locali s-au urcat pe acoperişul clădirii postului de radio şi, cu ajutorul unui megafon i-au pus câteva întrebări campioanei noastre.

Reclamă

Simona Halep le-a dezvăluit lui Erin Philips şi Soda că este plictisită, dar şi că se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 05:00, primind promisiunea celor doi că va asculta numai cântecele favorite.

Halep este cazată într-un hotel de lux, alături de vedete precum Djokovic, Nadal şi surorile Williams. Cu toţii vor participa la un turneu demonstrativ la Adelaide. Unii dintre ceilalţi jucători, carantinaţi la Melbourne, au fost însă nemulţumiţi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și