Închide meniul

Raul Cătinaș, revenire în ring! Românul se bate pe 17 iulie în GLORY

Florian Ceafalău Publicat: 22 mai 2021, 15:30

Reclamă
Raul Cătinaș, revenire în ring! Românul se bate pe 17 iulie în GLORY

Raul Cătinaș (dreapta)

Raul Cătinaș (dreapta), la antrenament în sala ARJ din Olanda

Raul Cătinaș, revenire în ring! Raul Cătinaș își face reîntoarcerea în kickboxingul profesionist după o pauză de mai mulți ani. Acesta va lupta pe 17 iulie în promoția Glory, cea mai tare la nivel mondial, cu un adversar foarte bine cotat, francezul Nordine Mahieddine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Cătinaș, revenire în ring! Adversar îi va fi Nordine Mahieddine

Cei doi fac parte din cardul galei în care main event-ul este revenirea lui Badr Hari în ring. Acesta va lupta cu Arkadiusz Wrzosek după ce anul trecut, în decembrie, a fost făcut KO de Benny Adegbuyi.

Adversarul lui Raul, Nordine Mahieddine, are 1,88m și 107kg, și un palmares de 26 de victorii, 12 dintre ele prin KO, și 10 înfrângeri. Acesta a luptat ultima dată în piramida GLORY de pe 19 decembrie, când l-a învins pe Antonio Plazibat și apoi a fost făcut KO de Levi Rigters.

De partea cealaltă, Raul are un palmares total de 41 de victorii, din care 33 prin KO, și doar 6 înfrângeri. Românul este puțin mai scund decât adversarul său, cu 6cm, dar are 110kg.

Nu este prima dată când Raul trebuia să revină în ring. Acesta urma să lupte la începutul lui 2021 cu Martin Pacas, dar meciul a fost anulat după ce a apărut știrea că Raul a făcut COVID.

Reclamă

Cătinaș se antrenează în Olanda

Raul se pregătește de mai multe luni la sala ARJ din Olanda, acolo unde are colegi cunoscuți, ce luptă în gale importante de kickboxing și MMA. Printre ei este și Tarik Khbabez, o mai veche cunoștință a românilor, marocanul luptând și el pe 17 iulie.

Cătinaș nu este singurul român care a ales Olanda pentru a se pregăti pentru meciuri importante, Daniel Ghiță fiind cel care se antrena în Olanda în urmă cu mulți ani, pentru meciurile sale, iar Benny Adegbuyi se pregătește des cu Rico Verhoeven, olandezul care domină categoria grea în Glory.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și