Închide meniul

Raul Cătinaș, revenire în ring! Românul se bate pe 17 iulie în GLORY

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 22 mai 2021, 15:30

Raul Cătinaș, revenire în ring! Românul se bate pe 17 iulie în GLORY

Raul Cătinaș (dreapta)

Raul Cătinaș (dreapta), la antrenament în sala ARJ din Olanda

Raul Cătinaș, revenire în ring! Raul Cătinaș își face reîntoarcerea în kickboxingul profesionist după o pauză de mai mulți ani. Acesta va lupta pe 17 iulie în promoția Glory, cea mai tare la nivel mondial, cu un adversar foarte bine cotat, francezul Nordine Mahieddine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Cătinaș, revenire în ring! Adversar îi va fi Nordine Mahieddine

Cei doi fac parte din cardul galei în care main event-ul este revenirea lui Badr Hari în ring. Acesta va lupta cu Arkadiusz Wrzosek după ce anul trecut, în decembrie, a fost făcut KO de Benny Adegbuyi.

Adversarul lui Raul, Nordine Mahieddine, are 1,88m și 107kg, și un palmares de 26 de victorii, 12 dintre ele prin KO, și 10 înfrângeri. Acesta a luptat ultima dată în piramida GLORY de pe 19 decembrie, când l-a învins pe Antonio Plazibat și apoi a fost făcut KO de Levi Rigters.

De partea cealaltă, Raul are un palmares total de 41 de victorii, din care 33 prin KO, și doar 6 înfrângeri. Românul este puțin mai scund decât adversarul său, cu 6cm, dar are 110kg.

Nu este prima dată când Raul trebuia să revină în ring. Acesta urma să lupte la începutul lui 2021 cu Martin Pacas, dar meciul a fost anulat după ce a apărut știrea că Raul a făcut COVID.

Reclamă

Cătinaș se antrenează în Olanda

Raul se pregătește de mai multe luni la sala ARJ din Olanda, acolo unde are colegi cunoscuți, ce luptă în gale importante de kickboxing și MMA. Printre ei este și Tarik Khbabez, o mai veche cunoștință a românilor, marocanul luptând și el pe 17 iulie.

Cătinaș nu este singurul român care a ales Olanda pentru a se pregăti pentru meciuri importante, Daniel Ghiță fiind cel care se antrena în Olanda în urmă cu mulți ani, pentru meciurile sale, iar Benny Adegbuyi se pregătește des cu Rico Verhoeven, olandezul care domină categoria grea în Glory.

Citește și:

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și