Închide meniul

Naomi Osaka, amendată după ce a învins-o pe Patricia Ţig la Roland Garros! Sportiva niponă riscă excluderea din competiţie

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2021, 21:03

Reclamă
Naomi Osaka, amendată după ce a învins-o pe Patricia Ţig la Roland Garros! Sportiva niponă riscă excluderea din competiţie

Zuma Press / Jason Heidrich via Hepta

Naomi Osaka

Naomi Osaka, amendată după ce a învins-o pe Patricia Ţig la Roland Garros. Organizatorii turneului din Franţa au anunţat că nipona a fost amendată cu 15.000 de dolari pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale legate de mass-media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă va continua să refuze să se prezinte la conferinţele de presă, Osaka riscă să fie chiar exclusă din competiţie.

“Favorita numărul 2 a fost amendată pentru încălcarea regulii acordării de interviuri pentru mass-media la Roland Garros. Miercuri, Naomi Osaka a anunţat în social media că nu va participa la conferinţele de presă la Roland Garros. După acest anunţ, echipele Roland Garros i-au cerut să îşi reanalizeze poziţia şi au încercat fără succes să discute cu ea, să verifice dacă este bine, să înţeleagă particularităţile situaţiei sale şi ce s-ar putea face pentru soluţionarea situaţiei.

Naomi Osaka, amendată cu 15.000 de dolari la Roland Garros

Ca urmare a lipsei de implicare a lui Naomi Osaka, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open i-au scris împreună sportivei pentru a verifica dacă este în regulă şi a-i oferi susţinere, a sublinia dăruirea pentru binele sportivilor şi a sugera un dialog. Ei i s-au amintit şi obligaţiile sale, consecinţele în cazul nerespectării şi că regulile ar trebui să se pună în aplicare în mod egal pentru toţi sportivii.

Naomi Osaka a ales astăzi să nu îşi onoreze obligaţiile contractuale legate de mass-media. Drept urmare, ea a fost amendată cu 15.000 de dolari”, se arată pe site-ul turneului.

Reclamă

Organizatorii competiţiei au precizat că au avertizat-o pe Naomi Osaka că dacă îşi va ignora în continuare obligaţiile media va ajunge la sancţiuni mai dure, care ar putea consta chiar şi în excluderea de la turneu.

Naomi Osaka s-a calificat în finala de la Australian Open
Profimediaimages

Naomi Osaka, victorie în faţa Patriciei Ţig în primul tur de la Roland Garros

Naomi Osaka, locul 2 WTA, a trecut în primul tur de la Roland Garros de Patricia Ţig, locul 63 WTA, scor 6-4, 7-6 (4). Osaka va evolua în manşa a doua cu Ana Bogdan, locul 102 WTA.

După meciul cu Ţig, Naomi Osaka a răspuns întrebărilor fostului tenismen Fabrice Santoro la interviul de pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să le urez tuturor mamelor din lume o zi frumoasă! E un teren foarte frumos. Am jucat două meciuri aici. Cu cât voi juca mai mult, mai bun va fi şi jocul meu pe această suprafaţă”, a spus Naomi după meci.

Miercuri, Naomi Osaka a anunţat pe reţelele sale de socializare că intenţionează să evite conferinţele de presă la Roland Garros, ea pretinzând că îşi protejează, astfel, sănătatea mintală.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și