Închide meniul

Naomi Osaka, amendată după ce a învins-o pe Patricia Ţig la Roland Garros! Sportiva niponă riscă excluderea din competiţie

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2021, 21:03

Naomi Osaka, amendată după ce a învins-o pe Patricia Ţig la Roland Garros! Sportiva niponă riscă excluderea din competiţie

Zuma Press / Jason Heidrich via Hepta

Naomi Osaka

Naomi Osaka, amendată după ce a învins-o pe Patricia Ţig la Roland Garros. Organizatorii turneului din Franţa au anunţat că nipona a fost amendată cu 15.000 de dolari pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale legate de mass-media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă va continua să refuze să se prezinte la conferinţele de presă, Osaka riscă să fie chiar exclusă din competiţie.

“Favorita numărul 2 a fost amendată pentru încălcarea regulii acordării de interviuri pentru mass-media la Roland Garros. Miercuri, Naomi Osaka a anunţat în social media că nu va participa la conferinţele de presă la Roland Garros. După acest anunţ, echipele Roland Garros i-au cerut să îşi reanalizeze poziţia şi au încercat fără succes să discute cu ea, să verifice dacă este bine, să înţeleagă particularităţile situaţiei sale şi ce s-ar putea face pentru soluţionarea situaţiei.

Naomi Osaka, amendată cu 15.000 de dolari la Roland Garros

Ca urmare a lipsei de implicare a lui Naomi Osaka, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open i-au scris împreună sportivei pentru a verifica dacă este în regulă şi a-i oferi susţinere, a sublinia dăruirea pentru binele sportivilor şi a sugera un dialog. Ei i s-au amintit şi obligaţiile sale, consecinţele în cazul nerespectării şi că regulile ar trebui să se pună în aplicare în mod egal pentru toţi sportivii.

Naomi Osaka a ales astăzi să nu îşi onoreze obligaţiile contractuale legate de mass-media. Drept urmare, ea a fost amendată cu 15.000 de dolari”, se arată pe site-ul turneului.

Reclamă

Organizatorii competiţiei au precizat că au avertizat-o pe Naomi Osaka că dacă îşi va ignora în continuare obligaţiile media va ajunge la sancţiuni mai dure, care ar putea consta chiar şi în excluderea de la turneu.

Naomi Osaka s-a calificat în finala de la Australian Open
Profimediaimages
Citește și:

Naomi Osaka, victorie în faţa Patriciei Ţig în primul tur de la Roland Garros

Naomi Osaka, locul 2 WTA, a trecut în primul tur de la Roland Garros de Patricia Ţig, locul 63 WTA, scor 6-4, 7-6 (4). Osaka va evolua în manşa a doua cu Ana Bogdan, locul 102 WTA.

După meciul cu Ţig, Naomi Osaka a răspuns întrebărilor fostului tenismen Fabrice Santoro la interviul de pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să le urez tuturor mamelor din lume o zi frumoasă! E un teren foarte frumos. Am jucat două meciuri aici. Cu cât voi juca mai mult, mai bun va fi şi jocul meu pe această suprafaţă”, a spus Naomi după meci.

Miercuri, Naomi Osaka a anunţat pe reţelele sale de socializare că intenţionează să evite conferinţele de presă la Roland Garros, ea pretinzând că îşi protejează, astfel, sănătatea mintală.

Recomandări
  • Naomi Osaka, amendată la Roland Garros
  • Sportiva niponă riscă excluderea din competiţie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și