Închide meniul

Simona Halep, mesaj superb pentru Navarro. Carla revine la Roland Garros după ce a învins cancerul

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 14:26

Reclamă
Simona Halep, mesaj superb pentru Navarro. Carla revine la Roland Garros după ce a învins cancerul

Profimediaimages

Simona Halep mesaj superb pentru Navarro

„Carla, mă bucur că te-ai întors. Mă bucur foarte mult să te văd aici, cu noi. De-abia aştept să te văd de cealaltă parte a fileului. Îţi doresc să ai mult noroc şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele”, a spus Halep, într-un clip postat de WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Simona Halep, mesaj superb pentru Navarro

Carla Suarez Navarro va evolua în primul tur de la Roland Garros împotriva finalistei din 2018, Sloane Stephens. Cea mai bună performanţă a jucătoarei de 32 de ani la Openul francez a venit în 2008 şi în 2014, când a atins sferturile de finală.

Cu o lună în urmă, Carla Suarez Navarro a anunţat că s-a vindecat de cancer. „Încă un pas pe acest drum. Astăzi termin tratamentul şi pot spune că am învins limfomul Hodgkin. Vă mulţumesc tuturor. Fiecare mesaj de încurajare mi-a adus multă putere. Recunoştinţă infinită întregului personal medical care are grijă de noi în fiecare zi. SUNT VINDECATĂ!”, a scris sportiva, pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă

Ea s-a fotografiat purtând un tricou cu sloganul „Stronger than cancer” (Mai puternică decât cancerul) şi şi-a arătat puterea şi satisfacţia cu gesturi.

Carla Suarez Navarro s-a vindecat de cancer

„Astăzi am terminat în sfârşit tratamentul şi pot spune deja că am învins limfomul. Au fost câteva luni diferite, în care a trebuit să mă confrunt cu o realitate pe care nu o cunoşteam. Fiind disciplinată şi ascultând în permanenţă sfatul medicului, s-au pus bazele pentru a depăşi boala”, a spus ea.

Potrivit mundodeportivo.com, în cadrul protocolului pentru astfel de afecţiuni, Carla Suarez va trebui să efectueze un control preventiv la trei luni pentru a vedea evoluţia după tratament.

Reclamă

Boala, un cancer al sistemului limfatic, i-a fost diagnosticată în mijlocul pandemiei de coronavirus, în august 2020, când se pregătea să se retragă din tenis, la finalul sezonului.

Însă sportiva vrea să se retragă pe teren şi a revenit la Roland Garros. În cariera ei, Carla Suarez Navarro a câştigat la simplu două turnee, la Doha – 2016 şi Oeiras – 2014, şi a mai disputat nouă finale, cele mai importante la Miami şi Roma, în 2015. Cea mai bună clasare a jucătoarei spaniole a fost locul 6 WTA, în 2016.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:58

Cum au descris americanii prima victorie obţinută de Simona Halep, după mai bine de doi ani! Reacţie fermă după succesul româncei

16:54

Cu cine va juca Simona Halep în turul 2 la Hong Kong! Câţi bani şi câte puncte şi-a asigurat pentru prima victorie după 2 ani

16:30

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Arina Rodionova de la Hong Kong: „O bătălie! Trebuie să mă recuperez!”

16:23

Final de coşmar pentru Simona Halep, după mai bine de doi ani de aşteptare! „Simo” în sfârşit poate răsufla uşurată

16:20

Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong

16:06

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gheorghe Hagi, la Ovidiu. Ambiţiile alb-roşiilor înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 6 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute”
Citește și