Închide meniul

Roland Garros 2021 | Româncele continuă lupta la Paris. Când joacă Sorana Cîrstea și Ana Bogdan în turul al treilea

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2021, 23:53

Reclamă
Roland Garros 2021 | Româncele continuă lupta la Paris. Când joacă Sorana Cîrstea și Ana Bogdan în turul al treilea

Zuma Press / Rob Prange via Hepta

Româncele continuă lupta la Roland Garros

Româncele continuă lupta la Roland Garros. Ana Bogdan va evolua, vineri, cu spaniola Paula Badosa, locul 35 WTA, în turul al treilea de la Roland Garros. Acest meci este ultimul pe arena Simonne-Mathieu, după o partidă de simplu feminin şi două de simplu masculin. Jocurile încep la 12.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Româncele continuă lupta la Roland Garros!

Pe terenul 14, Sorana Cîrstea, locul 54 WTA, va evolua cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 37 WTA. Partida este a doua după un meci de simplu masculin.

Tot vineri, vor evolua, în turul al doilea, perechile Horia Tecău/Kevin Krawietz (România/Germania), cap de serie numărul 9, cu Yen-Hsun Lu/Yoshihito Nishioka (Taiwan/Japonia), Andreea Mitu/Iulia Putinţeva (România/Kazahstan), cu Nicole Melichar/Demi Schuurs (SUA/Olanda), cap de serie numărul 3, Raluca Olaru/Nadia Kichenok (România/Ucraina), cap de serie numărul 16, cu Clara Burel/Chloe Paquet (Franţa), şi Monica Niculescu/Jelena Ostapenko (România/Letonia), cap de serie numărul 12, cu Nao Hibino/Oksana Kalaşnikova (Japonia/Georgia).

Ce obiectiv și-a setat Sorana Cîrstea la Roland Garros 2021

Deși a câștigat primele meciuri de pe zgura pariziană de o maniera categorică, Sorana Cîrstea este rezervată în ceea ce privește obiectivul său la Roland Garros. Românca vrea să ia fiecare meci pas cu pas și să evolueze la capacitate maximă.

Momentan obiectivul este să câștig următorul meci. Am învățat să o iau pas cu pas. Așteptările pun o anumită presiune. Obiectivul meu în momentul de față este să câștig meciul următor.

Reclamă

Încerc să nu mă uit prea departe. Am avut un an solid, dar nu prea mă uit la clasament. Am avut puțin ghinion la Madrid, cu acea accidentare, dar sunt fericită că am revenit cu o formă similară ca atunci când m-am accidentat”, a mai spus Sorana Cîrstea.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii Vezi toate știrile
Citește și