Închide meniul

Roland Garros 2021 | Rafael Nadal, în sferturi! „Regele zgurii” își continuă marșul la Paris. Victorie categorică împotriva puștiului Jannick Sinner

Alexandru Ivan Publicat: 7 iunie 2021, 21:13

Reclamă
Roland Garros 2021 | Rafael Nadal, în sferturi! „Regele zgurii își continuă marșul la Paris. Victorie categorică împotriva puștiului Jannick Sinner

profimediaimages

Rafael Nadal, în sferturi la Roland Garros

Rafeal Nadal, campionul ultimelor 4 ediții de la Roland Garros, nu a avut emoții împotriva lui Jannik Sinner. Ibericul a fost calm pe tot parcursul duelului și l-a doborât pe italianul de numai 19 ani în 2 ore și 50 de minute. În ultimii 15 ani, Nadal nu a ratat niciodată sferturile de finală de la Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal, în sferturi la Roland Garros

În runda următoare, Nadal va juca împotriva argentinianului Diego Schwartzman. Spaniolul conduce cu 10-1 în întâlnirile directe (5-1 pe zgură) și a câștigat precedentele doua dispute cu Schwartzman de la Roland Garros, inclusiv semifinala de anul trecut.

În cazul în care Rafa va ajunge în semifinale, acolo s-ar putea duela cu Novak Djokovic. Nole a bifat și el biletul către sferturi după ce l-a învins dramatic pe puștiul Lorenzo Mosetti, revenind de la 0-2 la seturi.

Nadal a ajuns la 35 de seturi consecutive câștigate la Roland Garros. Recordul absolut este de 41 și îi aparține suedezului Bjorn Borg, care a reușit această performanță în perioada 1979-1981. Nadal a mai avut o astfel de serie, între 2016 și 2018, când a adunat 38 de seturi câștigate la rând pe zgura pariziană.

Reclamă

Rafael Nadal are 13 titluri la Roland Garros și un total de 20 de Grand Slam-uri. În cazul în care se va impune și la această ediție, ibericul va deveni jucătorul cu cele mai multe Grand Slam-uri din istorie, fiind acum la egalitate cu Roger Federer.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și