Închide meniul
Foto

Ana Bogdan a câştigat o avere după calificarea în turul 3 de la Roland Garros

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 10:19 / Actualizat: 1 iunie 2021, 11:27

Ana Bogdan a câştigat o avere după calificarea în turul 3 de la Roland Garros

Profimediaimages

Ana Bogdan a câştigat o avere

Românca de 28 de ani de pe locul 102 WTA a pus mâna astfel pe un cec de aproape 113.000 de euro. O suma uriaşă, dacă ţinem cont că în restul carierei ea adunase 1.589.630 de dolari. Dacă pentru calificarea în turul 2 ea câştigase 84.000 de euro, practic ea şi-a mai adăugat 29.000 de euro fără să joace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Ana Bogdan, aceasta este cea mai bună performanţă la un Grand Slam, egalând-o pe cea de la Australian Open 2018. Pentru un loc în optimi, ea se va duela cu învingătoarea dintre Badosa şi Kovinic.

Ana Bogdan a câştigat o avere! Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros

Afectată de polemica iscată atunci când a decis să boicoteze presa, Naomi Osaka a decis să se retragă de la turneul de la Roland-Garros.

„Cred că cel mai bun lucru ce îl pot face este să mă retrag de la Roland Garros. Pentru toţi jucătorii şi pentru sănătatea mea mintală este să mă retrag pentru ca toată lumea să se poată concentra la turneu. Nu am vrut niciodată să distrag atenţia de la turneu şi recunosc că momentul nu a fost ideal”, a declarat Osaka.

Osaka a spus că a trecut prin mai multe stadii de depresie după US Open 2018 şi că este o persoană introvertită, care cu greu îşi poate stăpâni anxietatea în public.

Reclamă

„Îmi cer scuze faţă de presa tenisului, care mereu a fost bună cu mine. Dar nu este în felul meu să vorbesc în public şi mereu mi-e teamă. La Paris, m-am simţit vulnerabilă şi am crezut că este mai bine să evit presa. Am spus că eu cred că regulile sunt învechite şi am vrut să ştie toată lumea”, a menţionat sportiva.

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că Naomi Osaka a fost amendată cu 15.000 de dolari pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale legate de mass-media, decizie venită după meciul japonezei cu Patricia Ţig. Dacă ar fi continuat să refuze să se prezinte la conferinţele de presă, Osaka risca să fie chiar exclusă din competiţie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ana Bogdan s-a calificat în turul 3 la Roland Garros
  • Românca a profitat de abandonul lui Naomi Osaka

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și