Închide meniul

2023 Speedway European Championship continuă în AntenaPLAY. S-a disputat etapa a doua, de la Gustrow

Antena Sport Publicat: 5 august 2023, 20:25 / Actualizat: 6 august 2023, 0:27

Reclamă
2023 Speedway European Championship continuă în AntenaPLAY. S-a disputat etapa a doua, de la Gustrow

2023 Speedway European Championship continuă în AntenaPLAY. Sâmbătă, de la 21:00, e etapa a doua, de la Gustrow

Speedway European Championship / Profimedia Images

2023 Speedway European Championship continuă în AntenaPLAY. Etapa a doua a competiţiei a putut fi urmărită în direct. Prima etapă, cea de la Czestochowa, a fost adjudecată de Leon Madsen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este al 11-lea sezon de Speedway European Championship și al 10-lea din promoția One Sport. Leon Madsen este, de asemenea, şi campionul en-titre, din 2022.

2023 Speedway European Championship continuă în AntenaPLAY

Concursul de la Gustrow este al doilea dintr-o serie de patru. Primul a fost cel de la Czestochowa, din iunie, iar ultimele două vor fi programate pe 9 septembrie, pe Polonia Bydgoszcz Stadium și pe 22 septembrie, pe Speedway Stadium, din Perdubice, de asemenea live în AntenaPLAY.

La ediția din 2023, vom avea 15 participanți permanenți, care vor fi însoțiți de un deținător de wildcard și de două rezerve. Printre cei 15, îi regăsim pe Leon Madsen, Janusz Kolodziej, Mikkel Michelsen, Patryk Dudek și Dominik Kubera.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și