Închide meniul

Marco Bezzechhi a câștigat Marele Premiu al Indiei la MotoGP! Jorge Martin a ocupat locul al 2-lea

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 septembrie 2023, 15:06

Marco Bezzechhi a câștigat Marele Premiu al Indiei la MotoGP! Jorge Martin a ocupat locul al 2-lea

Marco Bezzechhi a câștigat Marele Premiu al Indiei la MotoGP

Marco Bezzechhi, în cadrul unei curse / Profimedia

Marco Bezzechhi a câștigat Marele Premiu al Indiei la MotoGP! Italianul s-a impus fără probleme în cadrul cursei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul Marco Bezzecchi (Ducati-VR 46) s-a impus cu autoritate în Marele Premiu al Indiei la MotoGP, clasa regină a Campionatului Mondial de motociclism viteză, duminică, pe circuitul „Buddh International” din New Delhi, notează agerpres.ro.

Marco Bezzechhi a câștigat Marele Premiu al Indiei la MotoGP! Pedro Acosta s-a impus la clasa Moto2

Campionul mondial en titre, italianul Francesco Bagnaia (Ducati), a căzut în turul al 14-lea, dar a rămas lider al clasamentului general al Campionatului Mondial, însă avansul său faţă de ocupantul locului secund, Jorge Martin, s-a redus la doar 13 puncte.

În Grand Prix-ul Indiei la clasa Moto2 s-a impus spaniolul Pedro Acosta (Kalex), care a obţinut a doua sa victorie consecutivă şi a şasea de la debutul sezonului, fiind lider autoritar al ierarhiei generale la această categorie.

Cursa de la clasa Moto3 a fost câştigată tot de un spaniol, Jaume Masia (Honda), aflat la al doilea său succes în 2023, după cel obţinut în Marele Premiu al Olandei, graţie căruia a preluat conducerea în clasamentul general.

Reclamă

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză se va desfăşura în Japonia, pe 1 octombrie.

Franco Morbidelli pleacă de la Yamaha la finalul sezonului

Franco Morbidelli pleacă de la Yamaha la finalul sezonului! Din cauza lipsei de rezultate din ultimii doi ani, italianul Franco Morbidelli, coechipierul lui Fabio Quartararo la Yamaha, va fi înlocuit de spaniolul Alex Rins la finalul sezonului 2023, potrivit news.ro.

Constructorul japonez a anunţat încheierea parteneriatului cu italianul, coechipierul lui Fabio Quartararo, la capătul ultimelor 12 GP-uri ale anului. Vicecampionul mondial din 2020, care s-a alăturat echipei Yamaha în 2019, a avut rezultate nesatisfăcătoare în ultimele două sezoane (locul 17 în 2021, locul 19 în 2022).

Reclamă 4 / 0/3

Yamaha a anunţat, de asemenea, cine se va alătura echipei în sezonul următor: spaniolul Alex Rins, care concurează în prezent pentru Honda după şase ani la Suzuki. Rins, care s-a accidentat la picior în cursa de sprint de la GP-ul Italiei din iunie, nu va reveni în competiţie în acest an.

Lin Jarvis se aşteaptă ca Alex Rins să se refacă complet până la debutul sezonului 2024 din MotoGP. De asemenea, directorul general de la Yamaha a declarat că Rins se va ridica la nivelul aşteptărilor:

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și