Închide meniul

Miguel Oliveira a câştiat Marele Premiu al Indoneziei la MotoGP! Cursa a fost amânată mai mult de o oră din cauza ploii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2022, 11:57

Miguel Oliveira a câştiat Marele Premiu al Indoneziei la MotoGP! Cursa a fost amânată mai mult de o oră din cauza ploii

Miguel Oliveira a câștigat MP al Indoneziei

Profimedia

Portughezul Miguel Oliveira (Red Bull KTM) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Indoneziei, a doua etapă a Campionatului Mondial de MotoGP, desfăşurată pe circuitul de la Mandalika.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe o pistă umedă, francezul Fabio Quartararo (Yamaha) a plecat din pole-position, dar a fost întrecut după un tur atât de Oliveira, locul 7 la start, cât şi de australianul Jack Miller (Ducati), al nouălea pe grilă. În acelaşi tur, Miller a preluat conducerea cursei de la portughez. Oliveira a revenit în frunte în turul al patrulea şi nu a mai putut fi ajuns până la final, conform news.ro.

Miguel Oliveira a câștigat Marele Premiu al Indoneziei

Căzut pe locul 5 la un moment dat, Quartararo, campion mondial en titre, a recuperat câteva poziţii şi a terminat al doilea. Miller a pierdut locul pe podium cu patru tururi înainte de final, în faţa francezului Johann Zarco (Pramac Ducati Racing), care a trecut linia de sosire al treilea.

Miller a fost al patrulea, înaintea spaniolului Alex Rins (Suzuki), care a încheiat al cincilea. Oliveira, 27 de ani, a obţinut a patra victorie în carieră, în 49 de starturi. Spaniolul Jorge Martin (Pramac Ducati), locul al doilea la start, a căzut în turul 7, în momentul în care se afla pe locul 7.

Cursa, redusă la 20 de tururi, a fost amânată mai mult de o oră din cauza ploii.

Reclamă

În clasamentul general, italianul Enea Bastianini (Gresini Ducati), pe locul 11 în Indonezia, se menţine în poziţia de lider, după victoria din prima etapă, cu 30 de puncte, urmat de sud-africanul Brad Binder (Red Bull KTM – locul 8), cu 28 de puncte, Quartararo, 27 de puncte, Oliveira, 25 de puncte, şi de Zarco, 24 de puncte.

Marc Marquez, accident horror în Indonezia

Marc Marquez continuă să fie urmărit de ghinion. Pilotul spaniol a suferit un accident horror la antrenamentele de dinaintea Marelui Premiu al Indoneziei. Sextuplul campion mondial din MotoGP a pierdut controlul motocicletei într-un viraj, la o viteză de aproximativ 180 km/h.

Marquez a fost aruncat doi metri în aer şi s-a lovit dur de pământ. Imaginile sunt cu adevărat tulburătoare. Ibericul nu şi-a pierdut cunoştinţa, dar a fost dus de urgenţă la spital.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ACCIDENTULUI LUI MARC MARQUEZ

Marc Marquez s-a ales cu un traumatism cranian, a fost transportat la spital, dar este în afara oricărui pericol.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și