Închide meniul

Raul Badiu vrea podiumul în Campionatul Mondial de Raliuri din Estonia!

Florian Ceafalău Publicat: 15 iulie 2021, 11:16 / Actualizat: 15 iulie 2021, 15:22

Raul Badiu vrea podiumul în Campionatul Mondial de Raliuri din Estonia!

Singurul român care concurează în Campionatul Mondial de Raliuri se află în top 3 la juniori după antrenamentele de la Raliul Estoniei.

FRAS

Raul Badiu vrea podiumul. Singurul român care concurează în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), Raul Badiu, se află în top 3 la juniori după antrenamentele de la Raliul Estoniei. Sibianul își dorește primul podium în competiția mondială. După ce în Portugalia s-a aflat mereu în top, dar a întâmpinat probleme tehnice, fiind forțat să abandoneze, Badiu este determinat să spargă gheața în Estonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul trecut, pilotul român încheia pe 8 în țara baltică. “E un moment important pentru noi și o clasare în top, pe care o vânăm de multă vreme, ar confirma eforturile noastre din tot acest timp pentru a fi în cea mai importantă competiție de raliuri din lume. Suntem mândri că reprezentăm România și vrem să ducem tricolorul cât mai sus”, a spus Badiu înaintea startului oficial, care va avea loc diseară.

Raul Badiu vrea podiumul pe un Ford Fiesta

Raul Badiu va pilota un model Ford Fiesta Rally 4 și îl va avea copilot pe Rareș Fetean. Anul trecut, cei doi au terminat pe 3 la juniori în etapa europeană din Ungaria și au câștigat Cupa Dacia pe plan intern. Badiu are în palmares nu mai puțin de 14 titluri la clase și grupe în Campionatul Național de Raliuri.

Reclamă

În 2018 și-a făcut debutul în Campionatul Mondial de Raliuri, iar până acum a participat la 9 etape. Raliul Estoniei are un total de 24 de probe speciale pe 314 kilometri și se va încheia duminică seara.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jerome France poate scrie istorie în Super Rally în acest weekend
Alte sporturi • 3 nov., 12:22
Jerome France poate scrie istorie în Super Rally în acest weekend
Norvegianul Mads Ostberg a câștigat Raliul Brașovului. Tempestini, campionul absolut al sezonului
Alte sporturi • 30 oct., 10:13
Norvegianul Mads Ostberg a câștigat Raliul Brașovului. Tempestini, campionul absolut al sezonului
AS.ro LIVE | Fraţii Maior sunt invitaţii lui Dan Pavel. Norbert şi Francesca tocmai au obţinut o performanţă uriaşă pentru România
Alte sporturi • 19 oct., 9:00
AS.ro LIVE | Fraţii Maior au fost invitaţii lui Dan Pavel. Norbert şi Francesca sunt campioni europeni!
Frații Maior sunt noii campioni europeni de juniori la raliuri
Alte sporturi • 12 oct., 10:06
Frații Maior sunt noii campioni europeni de juniori la raliuri. Performanță istorică pentru România
Titlurile de Masters la viteză în coastă se decid la Brașov
Alte sporturi • 12 oct., 9:10
Titlurile de Masters la viteză în coastă se decid la Brașov. Cine sunt candidații la trofee