Închide meniul

Tragedie în motorsport. Un pilot de doar 18 ani, Dilano van’t Hoff, a murit după un accident devastator!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iulie 2023, 17:59

Tragedie în motorsport. Un pilot de doar 18 ani, Dilano vant Hoff, a murit după un accident devastator!

Tragedie în sport. Un pilot de doar 18 ani, Dilano van't Hoff, a murit

Dilano van't Hoff / Instagram F1

Tragedie în motorsport. Pilotul olandez Dilano van’t Hoff, în vârstă de doar 18 ani, a murit după un accident teribil. În timpul unei curse care a avut loc pe circuitul Spa-Francorchamps, din Belgia, maşina pe care o conducea Dilano van’t Hoff a fost izbită violent de monopostul condus de irlandezul Adam Fitzgerald.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentul s-a produs pe fondul condiţiilor meteorologice defavorabile. Dilano van ‘t Hoff a fost lovit puternic din lateral şi a încetat din viaţă din pricina coliziunii.

Tragedie în motorsport. Un pilot de doar 18 ani, Dilano van ‘t Hoff, a murit după un accident devastator!

Accidentul s-a produs în competiția Formula Regional European Championship by Alpine (FRECA). După tragedia de pe circuitul Spa-Francorchamps, FRECA a emis un comunicat în care transmitea condoleanţe familiei, echipei şi prietenilor lui Dilano van’t Hoff.

Campionatul European de Formula Regional by Alpine anunță cu tristețe decesul pilotului MP Motorsport Dilano van’t Hoff. Incidentul a avut loc în timpul cursei 2 de la Spa-Francorchamps. Dorim să ne exprimăm sincerele noastre condoleanțe familiei, echipei și prietenilor. Royal Automobile Club of Belgium, Circuitul de la Spa-Francorchamps și SRO Motorsports Group se alătură Alpine și ACI în exprimarea celor mai sincere condoleanțe familiei, echipei și prietenilor pilotului”, a transmis FRECA în comunicatul respectiv.

Dilano van’t Hoff se afla în cel de al doilea sezon de FRECA. În primul sezon el a prins un podium, clasându-se pe locul 3 într-o cursă care a avut loc la Barcelona.

Reclamă

VIDEO cu accidentul. Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional

Reacţia echipei lui Dilano van ‘t Hoff după decesul pilotului de doar 18 ani

MP Motorsport este profund întristată să confirme că pilotul nostru, Dilano van’t Hoff, a decedat în urma unui accident în timpul celei de-a doua curse a Campionatului European de Formula Regională de Alpine la Spa Francorchamps.

Suntem devastați de pierderea unuia dintre cele mai strălucite talente olandeze, care a adus atât de multă energie echipei noastre în anii în care a concurat cu noi. Dilano a făcut parte din familia noastră de curse încă de la debutul său în motorsport cu MP în 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Transmitem sincere condoleanțe familiei lui Dilano și celor dragi lui și îi susținem pe deplin pe ei și pe membrii echipei noastre care au pierdut nu doar un șofer, ci și un prieten”, a transmis echipa lui Dilano van’t Hoff, citată de stiripesurse.ro.

Tragedie în fotbal. Un jucător de 24 de ani a murit înecat: „Ştia să înoate foarte bine”

Un jucător de 24 de ani, Gabriele „Gallo” Gallani, a murit înecat. Gallani şi-a găsit sfârşitul într-un canal din Amsterdam, în timpul unei vacanţe. Circumstanţele decesului sunt necunoscute. Patronul echipei la care evolua tânărul a declarat că acesta ştia să înoate foarte bine.

Gabriele „Gallo” Gallani era căpitanul echipei ASD Piccardo Traversetoloevolua, aflată în Liga a 5-a din Italia. El se afla alături de 8 prieteni în vacanţă în Amsterdam în momentul în care a căzut într-un canal.

Apropiaţii lui Gabriele Gallani s-au arătat şocaţi de decesul acestuia. Patronul lui ASD Piccardo Traversetoloevolua, Luca Prampolini, a mărturisit că Gallani înota foarte bine.

Era puternic și avea o personalitate excelentă. Știa să vorbească și se înțelegea cu toată lumea. Nu bea, nu fuma și nu se droga: era sportiv și știa să înoate foarte bine”, a declarat Luca Prampolini.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și