Închide meniul
Video

Ding Junhui, cea mai norocoasă lovitură de la Champion of Champions 2023. Chinezul și-a pus mâinile în cap

Dan Roșu Publicat: 15 noiembrie 2023, 22:05

Reclamă

Ding Junhui, cea mai norocoasă lovitură de la Champion of Champions 2023

Ding Junhui, în timpul unui meci / Profimedia Images

Ding Junhui a reușit cea mai norocoasă lovitură de la Champion of Champions 2023, în duelul cu John Higgins, din finala Grupei 1, meci transmis live pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chinezul adunase 99 de puncte în al doilea frame al meciului cu cvadruplul campion mondial și urma să execute o lovitură ușoară la bila neagră, pentru a-și trece în cont un break de peste 100.

Ding Junhui, cea mai norocoasă lovitură de la Champion of Champions 2023

Chinezul a trimis spre buzunarul superior, bila a revenit pe masă din marginile buzunarului, a lovit bila albă și a ajuns în buzunarul de mijloc, spre bucuria fanilor aflați în University of Bolton Stadium.

Chiar și Ding și-a pus mâinile în cap, fiind totuși amuzat, în contextul în care lovitura norocoasă nu a venit într-un moment care să influențeze partida, frame-ul fiind deja adjudecat.

Ding l-a înlocuit pe Ronnie O`Sullivan

Ding Junhui este cel care l-a înlocuit pe Ronnie O`Sullivan la Champion of Champions 2023. Septuplul campion mondial și-a anunțat retragerea marți, acuzând o uzură mentală.

Reclamă

„Vă salut, vreau doar să vă anunț că, din păcate, mă retrag de la turneul Chmapion of Champions, unde trebuia să joc mâine.

Mental, mă simt puțin stors de puteri și stresat și vreau să am grijă de sănătatea mea psihică și fizică. Îmi pare rău pentru fani, dar voi reveni mai puternic„, a scris Ronnie O`Sullivan, pe contul de Twitter.

Champion of Champions 2023 e în direct în Antena PLAY

Aceasta este a 13-a ediţie a competiţiei şi va avea loc la Bolton. Întrecerea va avea la start 16 jucători, printre care se află campionii celor mai importante turnee din ultimul an.

Reclamă 4 / 0/3

Ronnie O’Sullivan este campionul en-titre. El a câştigat finala din 2022, după un meci cu Judd Trump, încheiat cu 10-6 pentru cel considerat cel mai bun jucător din toate timpurile.

Printre cei care vor lupta pentru supremaţie se află şi Siripaporn Nuanthakhamjan, campioana din snookerul feminin, care a devenit jucătoare profesionistă chiar în 2023.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și